Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
distrowar azért ne legyen
már csak azért is hülyeségnek tartom a disztribúciók közötti flame-et, mert mindenkinek megvan a maga stílusa, ahogy minden disztrónak is. én imádom a slackware-emet, épp' azt tervezem hogy rendelek is egy csomagot a Slackware Store-ból, pusztán támogatás jelleggel. a céges tűzfalra is Slackware-t raktam, mégis, a munkahelyi gépen Ubuntut használok, anyámnak Xubuntut raktam fel, az IBM (vagy Dell? tudja fene...) disztrószavazásán is az Ubuntut választottam. ingyenesen másolom bárkinek az UHU-t (meg mondjuk bármilyen más disztrót is, ha kéri)
mindenkinek mások az igényei, egy kezdő Linuxosnak biztos nem mondanám hogy Slackinek ugorjon neki (bár az tény, hogy ha akar, rengeteget tud belőle tanulni nagyon rövid idő alatt)
a másik véglet a ''felhasználóbarát'' Linux, mostanában (majdnem) minden disztró errefelé megy, ami egyáltalán nem baj. ilyen az Ubuntu, az UHU, a Suse de akár a Fedora is (bár ez utóbbit személyesen nem ismerem, csak ''elméletben'')
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest