- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fekete.puma #104044 üzenetére
Félreértettél valamit, éppen a Linuxot említettem, mert aki totál nulla számtech ismerettel foglalkozik vele, az nevezheted bohóckodásnak, de ha a napi rutintól eltérő agyi tevékenység történik az már jó. A rutin a kulcsszó, mivel ha már demenssé válik valaki, akkor meg éppen nem szabad a rutintól eltéríteni.
Egy példa a Linuxos bohóckodásra, 10+ éve majd 2 év alatt sikerült végre megölnöm a Debiant, aminek pont az volt a célja, hogy ismerkedjek az alapokkal. A Cinnamon felrakása stable verzióra experimental repoból kicsit sok volt neki. Kizárólag konzolt láttam boot után és egyetlen gép volt, mobiltelefonon sem volt még netkapcsolat. Ültem és szépen jöttek elő az addig olvasottak és fejből konzolból sikerült helyreállítani a rendszert! Még egyszer mondom, nulla ismerettel indultam, amikor felraktam a Linux Mint-et és a Debiant. Előtte soha nem tanultam és első PC-mre a Win95-öt is kollégám jött el feltelepíteni.
Senki nem állította, hogy bármilyen más rutintól eltérő agyi tevékenység ne dolgozna a dementálódás ellen. Nem kell mindenben Linux-Win flame próbálkozást látni.
Remélem átment, miről beszéltem.
Csak halkan jegyzem meg, valami miatt a mindenben azt keresem, bele lehet-e kötni tevékenység nem annyira jó demencia elkerülésére.
Sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged