Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .-..-.

tag

válasz Rowon #101649 üzenetére

"Én nem a blockerekre gondoltam." - oké, de fogalmazz pontosabban mert ez így ...
    "A böngésző annál jobb és biztonságosabb, minél kevesebb kiegészítő/kiterjesztés van benne." ... a blockereket IS magábafoglalja.

Másrészt ahogy említettem ez a video downloader más volt, mint a többi.
    Feltételezem, hogy nem ismered. Számomra ami érdekes volt benne, hogy képes volt a videofájlokra (és real stream-ekre) is stream-ként tekinteni és blokkonként is kezelni azokat (a hagyományos fájl alapú letöltés mellett), így bármilyen "video-stream" menthető volt vele.
    Lehet ezért volt "Universal ..." a neve, de ez persze sima marketing is lehetett.

A kódja, amennyire ki tudtam hámozni 2 éve amikor használni kezdtem, rendben volt és nem találtam benne problémás részeket, ami persze nem azt jelent, hogy 1-1 frissítésnél nem kerülhetett bele. Persze az is lehet, hogy átsiklottam valamin, a több év webfejlesztői múlt nem garancia semmire.
    De a fentebb linkelt írás szerint is valószínűsíthetően a tabváltást figyelő eseménykezelő lehetett problémás a google szerint. (Vagy éppen az, hogy a yt videokat is mentette talán a fura működése miatt, nem tudom, mert arra pont a yt-dlp-t használom)

A lényeg, hogy igenis helye lehet egy ilyesmi extension-nek és remélem lesz is.
    És amint lesz és sikerül átnéznem valamennyire, használni is fogom.
    Mi ketten nem értünk egyet, de ez nem probléma.
    A témát és hitvitát elengedném, ha benne vagy.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés