Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jó kérdés.
Én lassan egy hónapja Aeont használok az asztali gépemen (a közeljövőben arról is írok majd, egyébként a cikkben lévő screenshotok mind azon készültek), és Fedora Silverblue-t a laptopon.
Az immutabilitás még a Flatpaknál is egy sokkal nehezebben "eladható" dolog, mert baromi nehéz átadni, hogy miért jó, miközben vannak azért erős hátrányai is. Én sem tudom biztosra mondani, hogy van értelme desktopra, de azt sem, hogy nincs.A magam részéről két előnyét látom, egyrészt nagyon gyorsan lehet rollbackelni a rendszert korábbi verzióra (ezt amúgy megteszik maguktól is), de ezt meg lehet tenni pl. btrfs-en snapperrel is. Másrészt nem keverednek a rendszercsomagok a felhasználói programokkal, de egyrészt ezt megint csak meg tudod tenni más disztrón is (flatpak+distrobox), márészt egyes csomagokat így is az alaprendszerbe kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest