Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Máté tíz pró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
urandom0 #134 üzenetére
"Dehogynem, ugyanis egy flatpak csomagban nincs benne minden függőség, hanem": egy másik flatpak csomagban van benne.
a másik flatpak csomagot is összerakhatta volna deb-ben.de azt a flatpak csomagot is meg kell csinálnia valakinek, és ha rá is alkalmazzuk az állításaimat, ő is rakhatná deb-be.
még mindig hangsúlyozom, hogy a flatpak egy csomagolási módszer. hogy mi kerül bele, a csomagolón múlik, aki ugyanezen döntéseket egy deb vagy rpm csomag esetén is meg tudja hozni.
"Akárhogy is csűröd-csavarod, mindig ott lyukadunk ki, hogy a te megoldásod sokkal melósabb.": de itt az is a probléma, hogy a fejlesztő a saját problémáját át akarja tolni az userre. userből nagyságrendekkel több van, tehát ez pazarlás.
Én pontosan átlátom, hogy miről beszélsz. Csak én nagyobb képet nézek, te meg kevered az érteni kifejezést az egyetérteni kifejezéssel. Attól még értem amit mondasz, hogy nem értek egyet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest