Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvan a gyógyír.
A TNT2-höz a legújabb, 66.29-es linux driver nem jó. 61.11-et próbálj meg, azzal megy.
A no screen hiba pedig egy modprobe nvidia parancssal orvosolható. Ezt nyílván érdemes berakni a /etc/modprobe.preload fájlba is. Csak ennyit egy új sorba, hogy nvidia és kész. Amúgy nekem egy 6600GT-n nem ment. Most királyos. -
törölt tag
válasz
Jim Tonic #52 üzenetére
Hoppá. Hát először is kapja bé a mandrake. A telepítéskor felkínált ''kernel-source'' nevű csomag 2.4-es kernelforrást tartalmaz. Az OS alatt meg 2.6 van. Mire erre rájöttem... Nem értettem, mért nem tudom lefordítani az nvidia kernel modult. Beszereztem a kernelemhez való forrást, és lefordult simán.
A következő meg ez, vesaval elindul, nvidiaval nem. Megmérgelem magam, lezúzom a fenébe és BeOS lesz. -
törölt tag
Hi egy kérdésem van:
vesa driverrel elindul az X, ha a drivert nvidia-ra állítom, akkor sírja, hogy no screen, vannak screenek, de egy konfiguráció sem jó. A kernel 2.6.8-12mdksmp, Mandrake 10.1 disztrib, 66.29-es nvidia driver. Xorg.
5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Magisk
- Vallás
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest