Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
1) Manapság az autód is mindent megcsinál helyetted, és ha ledöglik esélyed sincs, hogy egyáltalán tudd, hova kéne nyúlni. Ez a számítógépekre is áll (mivel a bonyolultság egyre növekszik - oprendszerek terén is). Persze kezelési ismeretekkel kell rendelkezni, mielőtt nekiállsz használni, de nem mindegy, hogy ez mekkora ráfordítást igényel. Erről azt hiszem már írtam
Egy ilyen tesztre én is kíváncsi lennék azért :) (csak mert én nem tudom objektíven megítélni, hiszen wint sokkal régebben ismerem)
2)Nem. Én szívem szerint már most áttérnék, de majd akkor fogok, ha normálisan fel tudom rakni (a package leírásoknál nem 1 mondat lesz, ami elismétli gyakorlatilag a package nevét :) ), mindent tudok benne csinálni, amit akarok, és lesz egy normális help hozzá :) mert a man page-ek, és a howtok nem azok (bár utóbbiak kicsit jobbak)
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest