Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
1) Manapság az autód is mindent megcsinál helyetted, és ha ledöglik esélyed sincs, hogy egyáltalán tudd, hova kéne nyúlni. Ez a számítógépekre is áll (mivel a bonyolultság egyre növekszik - oprendszerek terén is). Persze kezelési ismeretekkel kell rendelkezni, mielőtt nekiállsz használni, de nem mindegy, hogy ez mekkora ráfordítást igényel. Erről azt hiszem már írtam
Egy ilyen tesztre én is kíváncsi lennék azért :) (csak mert én nem tudom objektíven megítélni, hiszen wint sokkal régebben ismerem)
2)Nem. Én szívem szerint már most áttérnék, de majd akkor fogok, ha normálisan fel tudom rakni (a package leírásoknál nem 1 mondat lesz, ami elismétli gyakorlatilag a package nevét :) ), mindent tudok benne csinálni, amit akarok, és lesz egy normális help hozzá :) mert a man page-ek, és a howtok nem azok (bár utóbbiak kicsit jobbak)
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest