Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
1) Manapság az autód is mindent megcsinál helyetted, és ha ledöglik esélyed sincs, hogy egyáltalán tudd, hova kéne nyúlni. Ez a számítógépekre is áll (mivel a bonyolultság egyre növekszik - oprendszerek terén is). Persze kezelési ismeretekkel kell rendelkezni, mielőtt nekiállsz használni, de nem mindegy, hogy ez mekkora ráfordítást igényel. Erről azt hiszem már írtam
Egy ilyen tesztre én is kíváncsi lennék azért :) (csak mert én nem tudom objektíven megítélni, hiszen wint sokkal régebben ismerem)
2)Nem. Én szívem szerint már most áttérnék, de majd akkor fogok, ha normálisan fel tudom rakni (a package leírásoknál nem 1 mondat lesz, ami elismétli gyakorlatilag a package nevét :) ), mindent tudok benne csinálni, amit akarok, és lesz egy normális help hozzá :) mert a man page-ek, és a howtok nem azok (bár utóbbiak kicsit jobbak)
Aktív témák
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest