Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
AND1
őstag
[L]http://www.limpbizkit.com[/L]
Hivatalosan megerősítve! Kiírták az oldalukra is a Budapesti koncertet -
AND1
őstag
Telefonos jegyrendelés
06-30-30-30-999
:) -
AND1
őstag
Na közben találtam egy Bp. Aréna alaprajzot. Érdekesség kedvéérrt :)
[L]http://www.tex.hu/locations/arena.html[/L]
Logikusan: 8900Ft küződtérre, 7900Ft hátsó küzdőtérre, 6900Ft 101-121ig körbe -
csudri
őstag
Off:
De bizony mondom! Amit a tavalyi szigeten műveltek a Clawfinger-rel az egyszerűen botrány volt. Háromszor ment el a hang a koncert alatt. Egyszer még a samplerek is kipurcantak az áramkimaradasától. És mindez miért? Mert valami hülye állat odab@szott egy csili-vili, kivilágított, fél Paksot felzabáló Pepsi-büfét a Hammer sátor mellé! És persze a sátorba az érdeklődők negyede sem fért be (én utat törtem magamnak, de sok kiscsibe kint maradt, mert féltek bejönni. Azért kettőt bevittem magammal! :D:D), míg a nagyszínpadon olyan birkák lépnek fel, mint a Massive Attack! Ki nem szarja le? Ez egy rock fesztivál (volt) a qrva életbe! -
AND1
őstag
-
AND1
őstag
Egy a lényeg...ez lesz az év koncertje! :))
-
AND1
őstag
nem olyan durva azért manapság egy limpbizkit koncert. nem kell túllihegni a dolgot :)
-
anulu
félisten
Hirtelen megijedtem, hogy Linkin Park koncert! Hol/mikor? Utána döbbentem rá, hogy FL... :)
Én egy Tampa - Colorado NHL meccsre mindenképp kimennék. Azért Tampa, mert ott lennék, amúgy ''$bármelyik NHL csapat$'' vs. Colorado meccset végignéznék/szurkolnék élőben :) Mondjuk a Stanley-Cup nagydöntőjében :DDD:DDD
[Szerkesztve] -
AND1
őstag
all dates taken from limpclub.com
International 2004
2.27.04 Atlantico Pavillion Lisbon
2.29.04 La Cubierta Madrid
3.2.04 Valle Hebron Barcelona
3.4.04 Le Zenith Paris
3.5.04 Jahrhunderthalle Frankfurt
3.7.04 Columbiahalle Berlin
3.9.04 Hovet Stockholm
3.10.04 Valby Hall Copenhagen
3.12.04 Stadionsporthalle Hannover
3.13.04 Philipshalle Dusseldorf
3.15.04 Pepsi-Stage Amsterdam
3.16.04 Forest National Brussels
3.18.04 Le Zenith Munich
3.19.04 T-Mobile Arena Prague
3.21.04 Stadthalle Vienna
3.22.04 Spodek Katowice
3.23.04 Arena Budapest
3.25.04 Alcatraz Milan
3.26.04 Hallenstadion Zurich
3.28.04 Brixton Academy London
4.2.04 Velodrome Cape Town
4.4.04 Westridge Park Stadium Durban
4.6.04 The Dome Johannesburg
4.9.04 Rock Festival Dubai
Sztem most már hihető...
[Szerkesztve] -
AND1
őstag
Nem voltam még az új Budapest Arénában . Láttam pár limp koncertfelvételt (fedett csarnokit) Volt hogy iolyan színházszerüségbe voltak ahol fent végig páholyok voltak. Na szal a székes helyeken is állnak...és ugrálnak (persze ott csak fel-le) :)
Téglalap alaku a küdőtér. Egyik keskenyebb részen lesz színpad. Gondolom szinpaddal szembe leghátrébb ahol székek vannak oda a legolcsóbb. Körbe oldalra a székekre a közepes ár. Lentre a küzdőtérre pedig a legdrágább. -
csudri
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Off:
Javítva. :D -
csudri
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Off:
Javítva. :D
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #22 üzenetére
Off:
Köcc, te vagy a második aki észrevette. Azt hittem több reakció lesz rá, de ez van. -
csudri
őstag
Amúgy mi a különbség a jegyek között. Azt felfogtam, hogy a legdrágább az álló. A két ülő csak abban különbözik, hogy milyen messze ülök? Ki a f@sz megy bizkit koncertre ülni? Indul a pogo, dobban a bakancs, lendül a kéz!
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
A hivatalos oldalon nincs róla infó, úgyhogy egyenlőre nem hiszem el, hogy lesz koncert.
-
Bash
őstag
OFF
Sajnos nem voltam még, de majd sort kerítek rá. Én annak idején egy olyan igazi teltházas Bulls meccsre akartam nagyon elmenni. Mostanában inkább a foci (amerikai foci) felé kacsintgatok.
Sőt, egyszer majdnem eljutottam egy NASCAR versenyre Daytona-ba, csak kicsit húzós lett volna $500-t kiadni egy jegyért. :((
ON -
Drótszamár
őstag
Akkor valszeg ok a jegy. :)
-
AND1
őstag
válasz
Drótszamár #10 üzenetére
:)) Ticket Express-ből valók. Ezek még nem az enyémek. Egy haverom vette meg ma. Én jövőhéten veszem. Ticket Express hivatalos...mindig
-
Drótszamár
őstag
Ez nem csak egy átverés? Nem a Mókus Center parkolójában vetted a jegyeket? Ha igen add el gyorsan. :)
-
AND1
őstag
Manapság a limpbizkit koncertek nem arról szólnak hogy szétpogózzák egymást az emberek. 1-2 csoport néha kialakul. De a többség ált. (külföldi felvételekből tudom) csak ugrál fel-le :)
-
Bash
őstag
Sziasztok!
Csak egy jótanács azoknak, akik el akarnak menni: azonnal vegyétek meg a jegye(ke)t!
Nem pont Limp Bizkit, de friss tapasztalat: nálunk március 5-én lesz Linkin Park koncert. December 25-én kezdték el árulni a jegyeket, és 27-én már nem tudtam venni normális helyre. -
marcee
addikt
(tudom, hogy nem érdekel, de annó a Biohazard-ért voltam így megveszve mint te a LB-ért és a 96-os Hardcore fesztiválra Nr.:000000001-es sorszámú jegyem volt (ill. meg is van még), úgyhogy azonnal kattintani akartam a jegyedre, hogy megnézzem a sorszámot de nem sikerült.
apropó, én annó kórházban kötöttem ki...) -
AND1
őstag
Magyarországra látogat a limpbizkit
Limp Bizkit Koncert | 2004 március 23. | Sportaréna
Jegyárak: 6900, 7900, 8900 álló
info: [L]http://www.tex.hu/[/L] és [L]http://limpbizkit.uw.hu[/L]
Itt a jegy már:
:) Kihagyhatatlan!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest