Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
csudri
őstag
A Korn-Slipknot-Metallica a wieseni aerdome-ban lesz egy két estés fesztivál keretén belül ha jól emlékszem jún 2. hétvégéjén. Első este Toten Hosen és RHCP, második este az előbb említett 3 banda. Reméljük megéri azt a méregdrága jegyet, mert ha onna is így távozom, mint a bizkitről akkor felgyújtom az a helyet! :)
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Nana!!! Az ilyen profi hangosítással még nem találkoztam remélem nem volt komoly! A dobra maradéktalanul igaz a kijelentésed, ilyen ütősen megszólaló dobot még soha sem hallottam. (pedig voltam már néhány koncerten) A dj és a basszer hangosítása is kaphat egy 5alát. De a gitár egy nagy KÁSA volt. Szutyok bandáktól hallani ilyen gitárhangzást mondjuk egy garázsbulin. A gitáros stílusát pedig nem is említem.
Abban viszont igazad van, hogy elvileg megkaptuk, ami a jegyre volt írva, limpbizkit számokat az arcunkba. (bár inkább tünt Fred Durst szolóprojektnek a koncert) Én viszont egy bizkittől többet várok.
Mind1 reméljük majd a Korn-Slipknot-Metallica trió odabasz júniusban és akkor tényleg úgy jövök ki a koncertről, hogy még egy napig pörgök. De ezután a koncert után még inni sem volt kedvem. -
csudri
őstag
A cikkből te is leszűrheted, hogy nem volt éppen a topon a koncert. Nem vagyok egy szarrágó, de 9k-ért valahogy többet vártam. Igazi show-t! Reméltem, hogy ez lesz eddigi életem legjobb koncertje, de még a top10-be sem fért be, úgyhogy nálam lejátszott a limpbizkit. Tudom, hogy nem tetszhet valami mindenkinek, ezzel tisztában vagyok, szerintem szar volt. Akikkel voltam, azok is ''kielégületlenül'' távoztak a helyszínről. no offense
-
csudri
őstag
Ha ős-bizkitfan, akkor nem mondhat mást. Ha csak az utóbbi két album (netalántán csak a legutóbbi album) alapján kedvelte meg a zenekart, akkor azt fogja mondani, hogy nem volt rossz. De űberfaszának ezt a koncertet nem lehet nevezni. Márcsak azért sem, mert pangott az aréna az ürességtől!
-
csudri
őstag
Na hazaértem. Ez a buli egyszerűen SZAR volt! A dob és az ének brutálisan jó volt, de ez a Mike gyerek egy fing. Az egy dolog, hogy kásásan szólt a gitár, de egyszerűen gány volt. Nem volt semmi hangulat! Ott tomboltam a 3. sorban és nem volt meg a feeling. A tavalyi Clawfinger koncert a szigeten, úgy hogy 3!!!-szor elment az áram, sokkal nagyobb buli volt! Komolyan azt kell, hogy mondjam nem érte meg azt a 9k-t a jegy!
Az pedig hogy csak fél ház volt, egyszerűen szánalmas! Nem is igazán várható el egy limpbizkit kaliberű bandától, hogy fél ház előtt teljes gőzzel produkáljanak. pfff -
csudri
őstag
Már csak 4 és fél óra!
-
csudri
őstag
Off:
De bizony mondom! Amit a tavalyi szigeten műveltek a Clawfinger-rel az egyszerűen botrány volt. Háromszor ment el a hang a koncert alatt. Egyszer még a samplerek is kipurcantak az áramkimaradasától. És mindez miért? Mert valami hülye állat odab@szott egy csili-vili, kivilágított, fél Paksot felzabáló Pepsi-büfét a Hammer sátor mellé! És persze a sátorba az érdeklődők negyede sem fért be (én utat törtem magamnak, de sok kiscsibe kint maradt, mert féltek bejönni. Azért kettőt bevittem magammal! :D:D), míg a nagyszínpadon olyan birkák lépnek fel, mint a Massive Attack! Ki nem szarja le? Ez egy rock fesztivál (volt) a qrva életbe! -
csudri
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Off:
Javítva. :D -
csudri
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Off:
Javítva. :D
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #22 üzenetére
Off:
Köcc, te vagy a második aki észrevette. Azt hittem több reakció lesz rá, de ez van. -
csudri
őstag
Amúgy mi a különbség a jegyek között. Azt felfogtam, hogy a legdrágább az álló. A két ülő csak abban különbözik, hogy milyen messze ülök? Ki a f@sz megy bizkit koncertre ülni? Indul a pogo, dobban a bakancs, lendül a kéz!
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
A hivatalos oldalon nincs róla infó, úgyhogy egyenlőre nem hiszem el, hogy lesz koncert.
Aktív témák
- Total Commander
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest