Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
_az
senior tag
Na majd a jó kis Testament koncert a Summer rockon... ehe-ehe vidám lesz! :)
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
A Korn-Slipknot-Metallica a wieseni aerdome-ban lesz egy két estés fesztivál keretén belül ha jól emlékszem jún 2. hétvégéjén. Első este Toten Hosen és RHCP, második este az előbb említett 3 banda. Reméljük megéri azt a méregdrága jegyet, mert ha onna is így távozom, mint a bizkitről akkor felgyújtom az a helyet! :)
[Szerkesztve] -
DoubleD
aktív tag
''hogy elvileg megkaptuk, ami a jegyre volt írva, limpbizkit számokat az arcunkba.''
Mondom.
''(bár inkább tünt Fred Durst szolóprojektnek a koncert)''
Mondom.
''Én viszont egy bizkittől többet várok.''
Mondom.
''De ezután a koncert után még inni sem volt kedvem.''
Mondom. (Végülis még előtte se...)
''Mind1 reméljük majd a Korn-Slipknot-Metallica trió odabasz júniusban''
Korn-Slipknot-Metallica?????????????????????????????????
Hogyan, kérem?
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Nana!!! Az ilyen profi hangosítással még nem találkoztam remélem nem volt komoly! A dobra maradéktalanul igaz a kijelentésed, ilyen ütősen megszólaló dobot még soha sem hallottam. (pedig voltam már néhány koncerten) A dj és a basszer hangosítása is kaphat egy 5alát. De a gitár egy nagy KÁSA volt. Szutyok bandáktól hallani ilyen gitárhangzást mondjuk egy garázsbulin. A gitáros stílusát pedig nem is említem.
Abban viszont igazad van, hogy elvileg megkaptuk, ami a jegyre volt írva, limpbizkit számokat az arcunkba. (bár inkább tünt Fred Durst szolóprojektnek a koncert) Én viszont egy bizkittől többet várok.
Mind1 reméljük majd a Korn-Slipknot-Metallica trió odabasz júniusban és akkor tényleg úgy jövök ki a koncertről, hogy még egy napig pörgök. De ezután a koncert után még inni sem volt kedvem. -
DoubleD
aktív tag
Szerintem felemás volt a koncert. Egyik barátom szerzett tiszteletjegyet, szóval már csak a középiskola nosztalgiája miatt sem lehetett kihagyni.
Szóval:
+ voltam már egy két rendezvényen, de ilyen profi hangosítással még sehol sem találkoztam. A dolog se hangos, se halk, és az együttes is nagyon komolyan tartotta a színvonalat. Rendkívül korrekt megvalósítás, a Legdörebb Feri is kiénekelt minden hangot (nem a terjedelem, inkább a tüdő, a hangsúly, meg miegymás)
- ennyi, és semmi több. Feri kb le se, hogy hol is van.
Pl. az őszi páblik enemi koncerten a pecsában a srácok bevonták a közönséget, hogy ''rég voltunk, talán még valaki emlékszik ránk, de olyan itt a lelkesedés, hogy a köv itteni koncinkra nem kell majd annyit (asszem, vmi 95 körül járhattak itt) várnotok''. Mindegy, hogy ez igaz-e (igaz), mert hangulatot teremt. Vagyis azért vmi minimális közönségmozgatás nem lett volna rossz. De hát mink csoró kis magyarok... .
Ja, és az dolog lassan átmehetne limpdörsztbe, esetleg fredbizkitbe, tudniillik a személyi kult kezd kicsit úrrá lenni a bandán.
Elmentem, mert kíváncsi voltam, mit tud letenni az asztalra egy (magyarán szólva) ''szuperprudukció''. Ha megerölteti magát, bizonyosan sokat. De amit itt előadtak, az gondolom magukhoz képest szerény átlag volt.
A zúzásra és pogóra megvannak a megfelelő együttesek, és a hallgatóságuk is. :)
Ettől eltekintve a valódi ok a zene volt, amit kiemelkedő minőségben kaptam meg. -
csudri
őstag
A cikkből te is leszűrheted, hogy nem volt éppen a topon a koncert. Nem vagyok egy szarrágó, de 9k-ért valahogy többet vártam. Igazi show-t! Reméltem, hogy ez lesz eddigi életem legjobb koncertje, de még a top10-be sem fért be, úgyhogy nálam lejátszott a limpbizkit. Tudom, hogy nem tetszhet valami mindenkinek, ezzel tisztában vagyok, szerintem szar volt. Akikkel voltam, azok is ''kielégületlenül'' távoztak a helyszínről. no offense
-
Cefa
senior tag
Monjuk ez a cikk tetszett.
[L]http://index.hu/kultur/showbiz/bizkit0324/[/L] -
Cefa
senior tag
Na a barátom akinek sokat adok a szavára azt mondta hogy nagyon jó kohncert volt. Lehet nem volt telt ház de állítólag durst jó sót csinált és amiket elmesélt abból arra következtettem hogy igaza van.
biztos hogy jó volt.
de ugye olyan meg nincs hogy valami mindenkinek tessék. -
AND1
őstag
Na én is hazaértem. Sőt ki is aludtam magam. Fáj is a vádlim meg a bokám, Izomláz van rendesen. Sztem kurvajó koncert volt! Minden passzolt. Hnagerő volt rendesen. Kb. 7000 ember volt. Nagy élmény volt. Sztem megérte elmenni...
-
csudri
őstag
Ha ős-bizkitfan, akkor nem mondhat mást. Ha csak az utóbbi két album (netalántán csak a legutóbbi album) alapján kedvelte meg a zenekart, akkor azt fogja mondani, hogy nem volt rossz. De űberfaszának ezt a koncertet nem lehet nevezni. Márcsak azért sem, mert pangott az aréna az ürességtől!
-
Aram
tag
Én marhára élveztem a bulit. Kicsit nehezen indult be a zenekar, de a 3-4. szám környékén már ők is jók voltak. Régen voltam ilyen jó koncerten. Egy lapon fogom emlegetni a 98-as Pantera, Coal Chamer, Black Sabbattal és a 99-es Metallica-val.
Mellesleg aróól lemondtam, hogy magyarországon olyan koncerten leszek, ami jól is szól :)
;] -
csudri
őstag
Na hazaértem. Ez a buli egyszerűen SZAR volt! A dob és az ének brutálisan jó volt, de ez a Mike gyerek egy fing. Az egy dolog, hogy kásásan szólt a gitár, de egyszerűen gány volt. Nem volt semmi hangulat! Ott tomboltam a 3. sorban és nem volt meg a feeling. A tavalyi Clawfinger koncert a szigeten, úgy hogy 3!!!-szor elment az áram, sokkal nagyobb buli volt! Komolyan azt kell, hogy mondjam nem érte meg azt a 9k-t a jegy!
Az pedig hogy csak fél ház volt, egyszerűen szánalmas! Nem is igazán várható el egy limpbizkit kaliberű bandától, hogy fél ház előtt teljes gőzzel produkáljanak. pfff -
ithomas
őstag
Én ugyan utálom a Limp Bizkitet,de azért jó szórakozást kivánok nektek.
Jó volt olvasni hogy mennyire várjátok a koncertet :)
Pogozzatok sokat :D -
csudri
őstag
Már csak 4 és fél óra!
-
AND1
őstag
Elkezdődött az európai túrné. Pénteken volt az első állomás Portugáliában, Lisabonban. A túrné alatt forgatják az új klipet ami a Build A Bridge lesz. 22 nap a budapesti koncertig!!! Stay tunned!
-
AND1
őstag
Na már 7en jövünk csak az osztályból :)
-
AND1
őstag
jelentések szerint a BME közelében már feszít is egy limpbizkit poszter, ami a koncertet kerlámozza...
[Szerkesztve] -
kretenallat
senior tag
nemregen volt dimmu borgir, elozenekar hypocrisy... aki nem ismerne, eleg zuzda zene (kedvencem ;) ) es a rossz ido miatt a szabadteri koncertet vegul bezsufoltak a pecsaba bentre... hat lol... mint ahogy marcee nem erti h nyiltak szet en azt nem ertem h tudtak pogozni mikor allohelyet alig talaltam mikor meguntam a pogot...
-
AND1
őstag
Na megvettem végre a jegyem! :)
-
AND1
őstag
izé..ha van kedved vkinek másol is fórumozn az látogasson el a fórumomba. Minden témában találhat magának valamit :)
[L]http://limpbizkit.uw.hu/phpBB2/index.php[/L] -
AND1
őstag
Bánfalvi Ákos - Limp Bizkit, A Siker Receptje cimü könyv:
...a kemezük megjelenése kapcsán Európában turnézó limp bizkit legénységéből Fred és Wes (ex gitáros)szólalt meg a bécsi Szadthalle-ben megrendezett koncertjük alkalmából. A két frontemberből javarészt Fred volt aktívabb és beszélt a...
A Magyar lányokról...
Fred: - ''Találkoztam már Amerikában egypár iszonyú jó, magyar csajjal. Csak találkoztam velük és semmi több. Emlékszem rájuk, mert igazán gyönyörűek voltak. Egyszer beszélgettem egyikükkel. A nevét nem is akartam megtudni mivel nem érdekelt. Valami nagy hülyeségről beszélgettünk. Egy idegesítő kis p.csa volt, de remekül nézett ki''
:)) -
marcee
addikt
válasz
_Volkovy_ #95 üzenetére
Ez teljesen egyértelmű, láttam az ijedt tekinteteket, belassult az idő, nagyon király érzés volt, szinte végig tudtam gondolni, hogy most repülök (nem voltam betépve, mielőtt valaki megkérdezné), fasza, de lassan jön a becsapódás.
Világos, hogy menekültek, de hogyan? Ahol egy szöget nem lehet leejteni? Talány.
Elöttem mindenkinek sikerült persze. Még az előzenekarok alatt (Dog Eat Dog Rulz!) bekaptam egy bakancsmintát arcra kb. 2 méter padlószint feletti magasságon! Csak nekem nem jött be (persze) :D -
marcee
addikt
Hú bazz! Még 92-ben (asszem, nem t'om) volt egy olyan nap a szigeten (diáksziget, fő szponzor a Kőbányai, ohh :( ), hogy nagyszinpadon IrigyHM, Hobo (?), Tankcsapda, Clawfinger!!!
Nem kicsit volt fárasztó nap!
Megkérdezték őket valamelyik gyenge tv műsorban, hogy mi a véleményük M.o.-ról: ''Őőő, hát, izé, hát állatti ronda ez a híd bazz!'' ''Köszönjük az interjút!''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest