Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
''Te egy olyan idézettel jössz tényként, ami nem mond nekem semmit ebben az esetben sorry...''
Nem értem miért. Én csak annyit mondok, hogy a Biblia szerint (Amiről te azt mondod, hogy változatlanul évezredek óta Isten szavát tükrözi, és semmi lényeges nem módosult, vagy maradt ki belőle.), Isten tervei jóval nagyobb léptékűek annál, hogy egy konkrét eseménybe való beavatkozásáról, vagy nem beavatkozásáról megállapíthassuk, hogy mi a célja, vagy mi a ''véleménye'' a dolgokról.
Ebből adódik az, hogy Isten hagyja a földön megtörténni a különböző katasztrofákat, háborúkat, bűntetteket stb. Tehát ez alapján nem állíthatod biztosan, hogy Isten nem hagyná mondjuk azt, hogy belekontárkodjanak a Biblia szövegébe, vagy hasonlók. Maximum, hiheted, és bízhatsz benne, de állítani nem állíthatod.
Én úgy gondolom, hogy legalábbis jó esély van rá, hogy a Bibliában már nem az állt ami eredetileg. Sőt! Úgy gondolom, hogy soha nem is állt benne a teljes igazság, mert egyszerűen az emberek akiknek íródott, sőt maguk az írók sem lettek volna képesek felfogni az igazságot. Ezért annyit/olyat kaptak, amit fel tudtak fogni.
De ez nem is lényeges, mert a Biblia üzenete nem az, hogy Isten 7 nap alatt teremtette-e a világot, vagy sem.
A topicnyitónak, bocsi, hogy szétoffoltuk a topicot. Azért remélem pár hasznos dolog is elhangzott. :DDD
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest