Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
''Te egy olyan idézettel jössz tényként, ami nem mond nekem semmit ebben az esetben sorry...''
Nem értem miért. Én csak annyit mondok, hogy a Biblia szerint (Amiről te azt mondod, hogy változatlanul évezredek óta Isten szavát tükrözi, és semmi lényeges nem módosult, vagy maradt ki belőle.), Isten tervei jóval nagyobb léptékűek annál, hogy egy konkrét eseménybe való beavatkozásáról, vagy nem beavatkozásáról megállapíthassuk, hogy mi a célja, vagy mi a ''véleménye'' a dolgokról.
Ebből adódik az, hogy Isten hagyja a földön megtörténni a különböző katasztrofákat, háborúkat, bűntetteket stb. Tehát ez alapján nem állíthatod biztosan, hogy Isten nem hagyná mondjuk azt, hogy belekontárkodjanak a Biblia szövegébe, vagy hasonlók. Maximum, hiheted, és bízhatsz benne, de állítani nem állíthatod.
Én úgy gondolom, hogy legalábbis jó esély van rá, hogy a Bibliában már nem az állt ami eredetileg. Sőt! Úgy gondolom, hogy soha nem is állt benne a teljes igazság, mert egyszerűen az emberek akiknek íródott, sőt maguk az írók sem lettek volna képesek felfogni az igazságot. Ezért annyit/olyat kaptak, amit fel tudtak fogni.
De ez nem is lényeges, mert a Biblia üzenete nem az, hogy Isten 7 nap alatt teremtette-e a világot, vagy sem.
A topicnyitónak, bocsi, hogy szétoffoltuk a topicot. Azért remélem pár hasznos dolog is elhangzott. :DDD
Aktív témák
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest