- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Megérkezett!
-
Gardaai
senior tag
EUR kiutalásom már órák óta pending.
Nem tudom milyen összeget utaltál ki/be, de befelé 2.000 EUR azonnali volt, kifelé most 1.800 EUR-t utalnék és semmi infó csak a szokásos 2 munkanap amíg jóváíródik, de ugye ez a sablon szöveg.
Elindítottam a maradék 200 EUR-t is rá egy 30 percre, mondván ha ez ennyi idő.. akkor inkább kiutalom azt is. Az is pending, tehát nem értékhatár a ludas.
Munkatársamnak volt ellenőrzése amikor nagyobb összeget utalt ki, de az 30.000 EUR volt. Én is számíthatok egy ilyenre? -
Gardaai
senior tag
válasz
UberMutant #303 üzenetére
Van. Euró és dollár is. Befektetések is.
Szerk.: annyi különbség lehet, hogy én iOS és androidon is belépek, attól függ melyik kerül a kezem ügyébe. Lehet ezért is jött vissza a jelentkezés, mert egyiken X-eltem másik visszahozta. Ezt nem tudom biztosra, de ha más X után nem látja, ezt tudom csak magyarázatnak.
-
Gardaai
senior tag
válasz
UberMutant #292 üzenetére
Én angolul használom a telefonjaimat. Feldobta. Sőt még úgy is, hogy ki X-eltem egyik nap, ma néztem, visszajött.
-
Gardaai
senior tag
Nekem is ott van, de le van zárva, ha rámegyek. Mivel e-mailben egyedi azonosítóval látták el, ezért gondoltam, hogy úgy még működik és igen. Kitudtam tölteni az e-mailben lévő gombra kattintva.
Küldtek. Nekem nov. 9., Cs 8:00 érkezett be.
Szerk.:
Gmail, a promóciók közé rakta! -
Gardaai
senior tag
válasz
pictigjis #262 üzenetére
Valóban. Erre nem gondoltam. Nem is az odaút, a visszaút érdekes. Tudtommal a LY csak oda tud kiutalni, ahonnan érkezik pénz. Így ha közvetlenül rá utalom Revolutról, akkor visszafelé is menni fog onnantól? Ingyenes és azonnali? (Azonnalin úgy értem, hogy nem napok, hanem max órákat kell várni.)
-
Gardaai
senior tag
EUR pénznem
Revolut -> Wise -> LY, majd visszafelé tehát LY -> Wise -> Revolut a cél.Revolut -> Wise még rendben van.
Viszont innentől még nem csináltam és inkább a tapasztalatra lennék kíváncsi mint a papírformára.Van díja Wise -> LY utalásnak? Ez is azonnal teljesül?
Visszafelé hogyan működik LY -> Wise? Annak lesz díja? Azonnali?
Majd végül, tudok Revolutra APay vagy GPay feltölteni EUR-t? Vagy utalnom kell? Ennek lesz díja? Azonnal teljesül?
-
Gardaai
senior tag
válasz
pictigjis #178 üzenetére
Nem gondolom ezt, sőt.. Ezért kérdeztem, a tapasztaltabbak mit gondolnak.
Nem tudom mi értelme volt ennyire feltolni a %-ot? Mo. nem hiszem, hogy bármennyire piac lenne, főleg egy olyan stratégiával, hogy jól feltoljuk, hogy minél több magyar beletolja a pénzét, aztán szépen levesszük annyira, hogy már ne érje meg nálunk tartani a pénzt. Én mint annyira nem tapasztalt ember, így látom. -
Gardaai
senior tag
Várható még hasonló forint % csökkenés mint a mai (én ma kaptam 14h körül)? Kérdezem máshogy. Lehetséges, hogy csökkentik pár hét/hónap elteltével megint vagy ezt csak úgy nem "tehetik" meg?
-
Gardaai
senior tag
válasz
UberMutant #172 üzenetére
-
Gardaai
senior tag
válasz
UberMutant #166 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
-
Gardaai
senior tag
Nekem valahogy túl jó hogy igaz legyen ez az évi 12.25% hozam.
Ha van 200 millióm és beledobom akkor fel is mondhatod a munkahelyemen?
Tegyük fel, hogy beledobok 60 milliót. Ha jól számolom havonta nekem hozzádobnak 408e. Ft-ot. Mik a buktatók? Mi a legrosszabb eset?
Nem vagyok annyira jártas az adózási dolgokban, mennyit vonnak le ebből? Csak a nyereség után adózok?
Illetve abban, hogy miket módosíthat a lightyear, hogy nekem végül bukó legyen. Mondhat olyat, hogy innentől 1% hozam van rá és nem férek hozzá a pénzemhez (le kell kötni vagy hasonlók)? Ha ez ilyen jó szolgáltatás miért nem használja ezt mindenki (nyilván még friss is)?
Vagy ha off, akkor átirányítanátok egy olyan topikba, ahol helyre raknak? -
Gardaai
senior tag
válasz
Oliverda #122 üzenetére
De nem mindegy melyik árnyba, mert itt Revolut, Wise, LY irányokról is írtunk.
Wise-ről már szedtem fel 2 millió körül Revolutra és nem volt díja. Azért ilyedtem meg, hogy most akkor oldhatom meg máshogy.
Elég pitiáner összeg lifetime-ot nézve. LY -> Wise mint forint utalás ingyenes lesz vagy az is limites? Nem látom, mert be van ragadva 30 napig a referral miatt a pénzem. -
Gardaai
senior tag
Csak a folyamat része érdekel, hogy ingyenes-e. Én Revoluton tartom évek óta a pénzem. Wise-on rendezem az utalásokat és kapok is, illetve most a LY jött szóba mint pénztároló ha megéri. Csak forintot mozgatok/tartok. Illetve EUR, de kizárólag Revoluton (Metal csomagban vagyok).
-
Gardaai
senior tag
Valaki írta már, de nem találom.
Jól olvastam, hogy a Revolut -> Lightyear -> Wise -> Revolut út ingyenesen járható? -
Gardaai
senior tag
Világos. Azt gondoltam vagy ez vagy az.
-
Gardaai
senior tag
-
Gardaai
senior tag
Regnél adtam be a kódot és nem volt összeg mennyit utaljak rá, csak hogy legyen egy deposit. Gondoltam egyet, 5e. Ft lett belőle. Egyből megkaptam 20€-t amit eleve csak $-ban (~21$) és részvényekre költhettem el azonnali hatállyal.
Szóval ez így nekem sehogy sem kerek. Mihez kell 50 font vagy 20k HUF?
-
Gardaai
senior tag
Valóban referral-ra hivatkozik, ezt nem is néztem, csak hogy 30 nap.
Ez elég érdekes, ugyanis nem az egyenlegemre kaptam, de még csak nem is forintra. (Bár ezt írja, hogy hiába konvertálod ide-oda, a 30 nap marad.)
Ha betolsz akár x milliót, akkor 20€ bónusz miatt bent marad az összes pénzed 30 napig. -
Gardaai
senior tag
Csatlakozom a topikhoz, regeltem én is egy fiókot. Külön köszi vnorbi a kódért.
Rögtön egy kérdés:
Ahogy látom be van fagyva az egyenleg, arra hivatkozva, hogy havonta kamatozik. Mikor van szürke zóna vagy hogy írjam? Amikor hozzáférek az egyenleghez kiutalni? Vagy csak a kamatot tudom kiszedni és x hónapig bent marad az összeg?Szerintem nem kaptam ilyen tájékoztatást befizetéskor. Nem mintha gond lenne, de ha bedobtam volna pár milliót, akkor azért néztem volna ha tényleg így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest