Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emcee825
csendes tag
Lightyear-re be- és kiutalás esetén is alkalmaztam ezt mind 20 (régebben), mind 50 ezrével (mostanában), gyorsan egymásután, ahogyan létre tudtam hozni a tranzakciókat. Kiutalásnál mindezt azért, hogy biztosan mindig AFR szerint teljesüljön. Ezt annó le is egyeztettem a support-al és teljesen okés volt a részükről. Tettem mindezt azért, mert egyszer egész hétvégére beragadt egy 350 ezres utalás. Amit persze 10 perc múlva 20 ezrenként simán ki tudtam utalni azonnalival.
-
ripo05
tag
Szerintem semennyire. A tranzakciós adót a bank továbbadja az államnak, neki abból haszna nem lesz. Így elmaradt haszna se. Sőt ez nem olyan nagy összeg (ami inkább 5-10 millió), amit a banknak jelenteni kéne a NAV fele. Szóval ha bírod kattintással, szerintem nyugodtan csinálhatod egyszerre. Nem kell napokig húzni. Nem tudom melyik bank, milyen számla, de maximum ott futhatsz bele limitbe. (napi utalási limit, esetleg ingyenes utalás darabszáma)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest