Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
emcee825
csendes tag
Megértem.
Technikailag nem saját számla van mögötte, végül viszont az ember saját számlájára kerül.
Nem tudom, hogy egy bírósági ügyben mi lenne a kimenetel, de úgy sejtem, hogy a kisbefektető húzná a rövidebbet. Amúgy érdekes lenne egy hivatalos álláspont erről, mert többször tapasztaltam, hogy szigorú értelemben nem okés a dolog, úgy mint ebben az esetben, de aztán pedig mégse gördítenek elé akadályt. Engem nem érint, megoldom máshogyan. (pl. WISE-ra utaltatom ki, majd onnan 50 ezrenként utalom LightYear-re). Tudom, itt majdnem mindenki egy kattintással szeretne mindent megcsinálni. Nekem nem probléma, ha az ingyenességért cserébe nem egyet, hanem 21-et kell kattintanom. Persze nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest