- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Gubek-Einste #268 üzenetére
Köszi, közben nagy nehezen megszültem a dolgokat. Bár az angol nyelvű szakirodalom eléggé száraz olvasmány lenne, tekintve, hogy a magyar nyelvűt is elég nehéz megérteni, ha az ember nem programozó. Mindenesetre sikerült, amit szerettem volna, csak három napig szoptam vele.
Arra nem sikerült rájönnöm, hogy bizonyos megnyitott dokumentumokba miért nem hajlandó címsorokat tenni – de nem is érdekel. Bug. Vágólapra tettem és bepakoltam egy új dokumentumba, és máris jó lett a címsor.
Ekszpressönöket meg olyan esetlegesen programoztam, ahogy tőlem telt, mindenesetre használhatók lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest