Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rain26

csendes tag

válasz Padree #16 üzenetére

Sziasztok

Nekem egy LG GE50-222H notim van.
    A paraméterek:
    CPU: intel celeron 1400M (L2 chace 1MB)
    VGA: ATI Xpress 200M (a rendszermemóriát használja 16-128mb ig)
    HDD: 40gb pata 5400as
    DVD: LG GSA4082N DVDRAM
    RAM: alapból 256mb DDRII (533mhz) 1 db bővitőhely max 1gb-ot lehet bepakolni
    Van benne még modem,4 usb 2.0, 1394 es csatlakozó,TV-OUT, 4in1 card reader és lan is de a wlan-nak csak előkészités van és sok helyen sajnos úgy árulják hogy azt is megkapjuk a vásárlásnál.

Nos azt kell mondanom akkor éri az első meglepetés az embert amikor hazaviszi és a dobozban csak egy freedos CD van ami tulajdonképpen nem jó semmire.
    Ajánlatos csak az Winfos XP-t telepíteni mert a lemezen nincs driver és az LG honlapjáról is csak az xp-hez van driver.
    Na igen itt a következő meglepi.Keresi az ember a drivert és az oldalon még említést se tesznek a szóban forgó tipusról.
    Hát némi kutakodás után rá jöttem, hogy az LG LE50 drivereit kell használni hozzá így tökéletesen fog tekerni a masina.
    A garanciáról annyit hogy 1 évet adtak (nem 2-őt) de az 1 év az aksira is vonatkozik.
    A garancia érvényesítéséről csak annyit bár én csak Debreceni viszonylatban tudok nyilatkozni, hogy nálunk csak felvevő hely van a garanciális javítást csak Pesten tudják megcsinálni tehát ha nem felhasználó beteg a gép akkor kb 3 hétre elbúcsúzhatunk az imádott gépünktől.
    Ezt onnan tudom hogy nekem sikerült egy gyárilag hibás gépet kifogni amin a tv kimenet teljesen döglött.
    Az X 200m ről csak annyit hogy nem teljesen ugyan az mint az X300 mert az alacsonyabb órajel mellett 2 pixelfutószalag van és csak 2.0 shaderezésre képes ellenben az X300-zal.
    Hogy mit tudok vele játszani normálisan (256MB rammal):
    NFS Underground
    Fahrenheit
    Star Wars Battlefront 2 (800x600)
    Megpróbáltam farcry-ozni,de sajna :(

Az aksi az nekem kb 3 óra ha filmet nézek, ha játszok akkor 2 órára leesik az élet tartama.
    Ja még egy dolog ha játszik vele a kedves tulajdonos akkor a powerplayt érdemes kikapcsolni mert a vga teljesítményt az aksi lemerülése érdekében drasztikusan lenyomja.

Szóval alapvetően nem rocc gép szerintem ebben az árban nem is olyan szörnyű és aszem még mindig jobb mint valamilyen intel extreme garphics-os vagy sis garphic chipes gépet venni 150E pénzért (bár az intel 915GM és a GMA900 az tényleg nem rocc).

Új hozzászólás Aktív témák