Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
válasz Vizinyenyec #13496 üzenetére
Reklam helye: En is a Pc-dream shop-tol vettem szinten ezt a tipust, nagyon elegedett vagyok a ceggel, olcso es jo!
Azt mondjak a kulonfele kulfoldi netes okossagok hogy sikertermek lesz az LM620!FIGYELEM: a 615-ossel vigyazni, allitolag DTS hang azon nincs!!!
Ezen mar van.[ Szerkesztve ]
-
ugyeletes
tag
válasz gulyasa #13523 üzenetére
lm669ben tuti nincs dts?
ugy tudtam az idei tvk kozul csak a lm615 a dts mentes,
ezert vettem lm620-at, es azzal szepen megy a dts is."USB 2.0 - Hang
AC3 (Dolby Digital), EAC3, HAAC, AAC, Mpeg, MP3, PCM, DTS"Ezt latom a 669-nel, tehat szerintem kellene tudnia. Van 669 tulaj?
-
ugyeletes
tag
Sziasztok!
Ha veszek egy ilyet az LM620-hoz, akkor ezen at tudok 3d-s bd-t lejatszani? Egyaltalan felismeri a tv az usb bd playert? Van tapasztalat errol valakinek?
koszi. -
ugyeletes
tag
válasz Sanyabá #13953 üzenetére
620 nagyon jo, a 42-es most mar 166rugoert is van pc dream hogyishivjak shop -ban.
smart is, 3d is, hd tartalom nagyon szep rajta, dizajnos is, minden szep es jo.
a plusz taviranyitora nincs szuksegem, van androidos telom, lg magic programmal azon tudok hegeszteni, ha kurzormozgast kivanok... -
ugyeletes
tag
válasz csepy1984 #15627 üzenetére
nem ajanlott, mert DTS hangot nem tud kiadni a tv hangszorojan!!!
az lm620 mar igen!apropo: volt itt user akinek REZONALT az lm660-a, most en szoptam be, nekem az lm620 -am rezonal bizonyos hangoknal... pl nem szereti az rtl klub riporterei kozul par melyebb hangu not
-
ugyeletes
tag
válasz Impair1980 #19725 üzenetére
en siman nezek jpg kepeket is lg dlna -n at. pedig "CSAK" egy "gagyi" router szolgaltatja a dlna servert minidlna segitsegevel! probalj meg kulonbozo felbontasu jpgket felrakni,stb.
-
-
ugyeletes
tag
Sziasztok!
LM620S -em van, es a taviranyito egyik naprol a masikra behulyult.
pl a bal kurzorral kapcsolom be es ki azota a tv-t, satobbi. Elemcsere, elemkihuz, tvkihuz satobbi megvolt,
minden gomb benyomvatartva 3 secenkent (szepen vegigmenni amikor nincs benne az elem) megvolt.A TV tuti jo, mert masik LM620S tvhez elvittem, es ott is ezeket a jeleket adta. Azert frissitettem firmware-t, de termeszetesen hiaba.
Jart mar valaki igy?
Van valami olyan olcso tav, amivel a play - stop - pause gombok is mukodnenek, vagy keressek kulfoldon olcso tavot?
ILYEN a taviranyito.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest