Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
Szia,
én nem akarom lementeni, egyszerűen csak eltűnt egy olyan opció, ami nagyon jó volt és egyszerűbbé tette az adások megtekintését és egy keresés után nem működik, pedig semmi nem lett átállítva a menüjében..
Még azt tudom elképzelni. hogy nem jól kerestettem automatán ? Már nem emlékszem, hogy évekkel ezelőtt milyen módon állítottam be a csatornákat, de azt sem értem, hogy miért kell a szolgáltatóknak állandóan változtatgatniuk a csatornákat , pláne a helyeket ugyanannak a csatornáknak , legfőképp, hogy miért nem látom az új és a megváltoztatott csatornákat , mert akkor csak azt kellene a megfelelő helyre pakolni, nem az egészet újra programozni.. Agyatlanság mint a legtöbb dolog mostanában... Pfffffffffffff..Üdv.
Mindenkinek legyen szép a napja!
-
LacHUNt3r
tag
Igen a gyári beállítás/reset már megvolt, kétszer megpróbáltam hátha segít. A karikák is zöldek mindenütt ahogyan írtad, automatikus ip kiosztást kapott.
Egyébként a böngésző az megy és ott bármilyen oldalra fel tudok menni, de az összes többi beépített app vagy store megnyitásánál frissítene, aminél a korábban említett "Network error (-324)"-es hibakód képernyő jelenik meg.[ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
Még ha a pendriveos verzió működik is, akkor sem normális, hogy wifiről és kábelről is ezt a hibát produkálja. Nekem 50lb671v-m volt 3 éve, igaz, h másabb, de pöccre ment minden nettel kapcsolatos frissítés stb, szinte rögtön magától be is dobta az ablakot, h szeretném-e frissíteni, neki viszont nem.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
-
LacHUNt3r
tag
Talán mobilnetről ki tudom valahogyan próbálni majd, mert az másik szolgáltatótól van, egyébként UPC a szolgáltató.
A TV-n egyébként elvileg a legfrissebb szoftver van rajta, az autimatikus update-et bekapcsoltam, manuálisan is próbáltam frissíteni de azt írta nem talált frissítést. Kérdés, hogy vajon azért, mert nem tud csatlakozni, vagy mert a legfrissebb van fent. A dns-t rövidesen megpróbálom megnézni és jelzek majd.
Egyelőre számomra az a legnagyobb rejtély, hogy a böngészőben miért tud netre felmenni, ha semmilyen más funkció nem működik azért, mert nem bír felkapcsolódni. Zárójelben hozzáfűzném, megpróbálkoztam felhasználói profilt létrehozni is, de annál is gyenge kapcsolatot írt, vagy hasonlót. -
.:ZS:.
senior tag
Szia!
Ha esetleg sikerülne gariztatni és megjavul akkor szólnál? Érdekelne az eredmény. Köszi!
Köszi a tippeket! Végig próbálom majd őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest