Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz Darth_Revan #37844 üzenetére
Ahogy néztem a véleményeked, direct ledesnél nem jellemző az annyira durva felhősödés.
Képben minőségben pedig mindenképpen szebb a tavalyi széria az ld-hez képest.
Ami nekem nagyon tetszik, hogy a már a 720p-ket is szebben jeleníti meg az ld-khez képest.Azért próbáld ki saját anyaggal és mondjuk egy mozi képbeállítással vmelyik kiállítóhelyen, kikapcsolt truemotionnal.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
retesz147
addikt
Aqua helyett én inkább őket ajánlanám.
Gyári garival árulják a TV-t, míg az Aqua boltival (persze attól még jó lehet)Xiaomi 13 eu dev...
-
g0dl
addikt
Van egy tévéd, aminek képével tökéletesen meg vagy elégedve, de lecserélnéd egy másikra amennyiben annak jelentősen jobb a képe?
Ha nagyobbat szeretnél az rendben, de olyan paraméter javítására törekedni amivel elégedett vagy nem érdemes.
Nekem pont 42LA620-van és ( technológiából adódó, előre ismert) néhány hiányosságától eltekintve elégedett vagyok. Elsősorban a DLNA hangsávváltás, és beletekerés hiányzik.
-
samspade
csendes tag
Az alábbi típusokkal van tapasztalatom:
32LN5400, 42LA620S, 42LA660S
Előbbi kettő ugye Direct Ledes, utóbbi Edge. Az 5400-on minimális felhősödés látszódik, a 620-on lényegében nincs, a 660-on szintén van egy kisebb felhősödés. Mondjuk engem ez pont nem zavar és nem is érdekel.
Ha meg vagy elégedve a korábbi tvddel, akkor tényleg felesleges a csere, de mivel egy 42-est néztél ki szerintem válts. Jobb a nagyobb
Bolt: garantáltan LG gari van a digitalko-nál, ha ez számít őket nyugodt szívvel ajánlom. Korrekt kommunikáció, egy napos szállítás.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #57085 üzenetére
Úgy tűnik a TrueMotion technológia ilyen. A BD lejátszó 1080p@24 beállításával picit javított a dolgon, hogy ár nem 60 FPS-el megy a kép.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #104876 üzenetére
Esetleg erre valakinek egy ötlet?
-
laca1052
tag
válasz Darth_Revan #107995 üzenetére
-
Kaba
veterán
válasz Darth_Revan #107999 üzenetére
VA paneles(korábbi közlések szerint,itt a topikban).
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz Darth_Revan #108001 üzenetére
Pont fordítva.A feketéje jó,kontrasztos,a szinei nem olyan élénkek és a betekintési szöge kisebb.
A Magic Remote az tartozék gyárilag.[ Szerkesztve ]
-
aradebil2
senior tag
válasz Darth_Revan #108001 üzenetére
Az összes videó teszt ami ezekről fent van az IPS. Európában VA-t kezdtek bele szerelni a lengyel gyárban. Viszont kommentek alapján 1 hónapja megint jöttek ki IPS-es verziók Lengyelországban (55"-ben, ami eddig VA volt). Szóval tök lutri, vedd meg max visszaküldöd. Samsung Q60 meg azért egy árkategoriával feljebb van.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #107999 üzenetére
Rákérdeztem az Euronics LG promotalo emberének chaten és azt mondta IPS, akkor színek nem annyira jók más modellhez képest
Bár legalább a fekete tényleg annyira jó mint a képeken.
-
Kaba
veterán
válasz Darth_Revan #108006 üzenetére
Az IPS-nél a fekete az nem olyan jó,viszont a szinek jobbak,mint a VA modelleknél.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Darth_Revan #108008 üzenetére
kizárt, hogy a jobb oldali IPS panel.
De még a bal se.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Darth_Revan #108010 üzenetére
esetleg ha direct led full array local dimminggel
Egyébként kizárt, hogy az IPS-nek ilyen feketéje legyen.
Most nézem az LG-t VA panellal is szerelik. Akkor az az.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Kaba
veterán
-
laca1052
tag
válasz Darth_Revan #108014 üzenetére
Olvasd el azt amit ebben a hozzászólásban írtam és a képen egy 43" LG van nanocel van és VA paneles
[link] -
laca1052
tag
válasz Darth_Revan #108016 üzenetére
Már az előző hsz.ben írtam és képet is küldtem 43" nanocel AV paneles tv van. 3 hónapja.hasznalom megvagyok elégedve vele.Az IPS nél jobb.
[link] -
mrmft
senior tag
válasz Darth_Revan #108006 üzenetére
Nekunk bement egy csaladtag, hogy eloben megnezze. Megkerdezte milyen, azt mondtak IPS. Megkopogtatta, VA paneles volt. Ennyire ertenek hozza (vagy erdekli oket), sot az LG ugyfelszolgalat szerint is IPS a TV, mikozben a valosgban VA. Semmit nem er amit mondanak. Be kell menni meg kell nezni. Vagy bele irni a rendelesedbe, hogy az adott cikkszamot kered csak.
Vagy valasztasz masik online boltot, ha kell adok linket - ahol valoban megnezik neked, hogy VA-t kuldjenek.
Osszehasonlitos videokra, hat kezeld fentartasokkal, el kell menni megnezni eloben.[ Szerkesztve ]
-
igi
aktív tag
válasz Darth_Revan #108014 üzenetére
Nekem 43NANO753PR van, és tuti, hogy VA.
Korábban 2 IPS-em volt, ennek teljesen másképp viselkedik a kijelzője.this is the beginning of a beautiful friendship
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.