Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello !
LG 32LH6047. Háttérfény : 50, fényerő : 50, kontraszt : 75. Számítógépről használom, net/film/meló/játék, néha tévézek is. Teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon szép fényerős, homogén, stb. Bekapcsoltam a szemkímélő funkciót is, úgy lágyabb a képe, de film/játékhoz kikapcsolom. Így talán reménykedhetek a hosszabb élettartamban ? A fényerő így nekem teljesen jó, eleinte fentebb volt, de kezdett kifolyni a szemem. A monitort is ilyen fényerővel használom, az is LG IPS. Látom szakértő vagy, azért kérdem Tőled.
-
senki66
senior tag
Akkor azért vannak gyárilag maxra téve alapbeállításban, sokan nem nyúlnak a beállításokhoz, én ugyan állítgattam, de aztán nagyjából visszatettem az alapbeállításokat. Most azért a háttérfényt visszavettem minden forrásnál 70-re, meglátom hogy tetszik. Azért a két évet gondolom általában kibírják, mert az az alap garancia, különben a gyártó járna rosszul (az 5 évet csak időszakosan adnak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest