- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
yvsmad #57721 üzenetére
Az én 2011-es tévém is tudja azt a funkciót, amit úgy hívnak, hogy TimeShift. Miért olyan bonyolult dolog ez szerinted? Egyszerűen mindig működik a távirányítón a Pause, Rew. Fwd, stb. gombok. És ehhez nem kell konkrétan rögzíteni az adást. Két órát visszatekerhetek. Ennyi.
-
bandi20
aktív tag
válasz
yvsmad #57721 üzenetére
Ez most Nem komoly kérdés ugye? A mostani LG tevem 620 as is tudja a felvételt ra dugom a winyot , beállítom a műsort es veszi is, tudom visszatekerés stb.
A t-home IPTV az mas tészta volt , nekünk optikai jött a cucc, 1 adót néztem közben az asszony 2 sorozatát vette fel a beltéri . A UPC beltéri a kanyarban sincs ahhoz a beltéri hez képest! A tv felvevő része sincs , de a mai világba , a sorozatot napjában 3 szór ismétlik , a filmeket meg hamarabb megveszem DVD, Blu-ray lemezen mint a tv leadja. Ezelőtt 5 evvel meg nagy Future volt a felvetés , de hal isten a monopolizálás tönkretette ezt is, gondolj bele a jóban rosszban este elott leadja a szuper tv 2 vagy 2 szer . ......
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest