Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Grey
aktív tag
Hi allz!
Úgy néz ki,hogy a távollétemben egy informatikus csodát művelt.Pontosan nemtom mit -majd holnap megtudom- de lényeg hogy minden műxik újra és a vírust is leölte.Most örül a fejem :DD Kösz mindenkinek a segítséget!!!Nekem ez jó lecke volt... -
Grey
aktív tag
Thx eddig is mindenkinek!Most végeztem,ugyhogy megyek haza:) Majd holnap reggel rendet teszek! Valaki nem tudna egy ilyen file-t feltenni a honlapjára,hogy letöltsem?Holnap reggelig ráér...Hali!
-
I. Richard
senior tag
Tényleg!!!!! Ezért volt gyanus a file neve.... Hát ezt nem tudod pótolni, felejtesd el amit irtam!:B
M.o. az elöttem szólók jobban tudják, mivel nekem szerencsére nem volt dolgom ezzel a virussal, de valahol már hallottam róla...
Sok sikert!!! -
Domike
tag
Te a SirCam virus exe-jét törölted le, ami minden exe (és már nem emléxem mi) futtatásához van társítva.
Nem 1szerű a dolog. Korrekt irtóval kellett volna leszedni, pl. sysmantec.
Én is jártam így, ráadásul pont a norton antivirussal, ami letorolte a filet, de a registryt nem tette rendbe. Mivel ez egy cég volt, és az összes gép fertőzött volt, másik gépről visszamásoltam a file-t, és utána a külön letöltött irtóval irtottam.
Ha nem férsz hozzá a filehoz, ami valószínű, mivel kb. 3 éves virnyáról van szó, marad a registry takarítás, de dos bootból, mert a regedit a fentiek miatt nem indul. -
Grey
aktív tag
HI!
Asszem rondán elszurtam vmit.Nem tudtam megnézni az emaileimet,Kasperskyt futtattam és letöröltem egy sirc32.exe fájlt. LÁMA!!! Ezt most igencsak hiányolja a Windows:) Tulajdképpen az alkalmazások nem indulnak enélkül.A kérdésem az,hogy hogyan tudnám ezt pótolni vhogy a windows cd nélkül???A melóhelyemen vagyok,így ezért ez a hülye szitu...Win98-at használok,esetleg megoldás lehet egy másik w98 lemezröl pótolni??
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest