Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
fzr1000
tag
en ugy tudom, hogy le van vedve, hogy nem magyar domain cimekrol ne lehessen elerni... a tar.hu is ilyen...
ReGet-tel most akartam, de egyreszt lejart a shareware hasznalati ideje, masreszt szerintem azzal sem ment volna, legalabbis mar probalkoztam maskor vele... -
fzr1000
tag
1. localhost nyert 1:27-tel hamarabb...
2. kar, hogy nem latszanak a linkek a file-ban, mert ha nem extra-sak lennenek, akkor en is le tudnam tolteni oket... amugy email johet par megas is, nem problema, de ha atrakod az egesz oldalt pl. a nexus.hu-ra nekem az is jo :D ... eloszor at kellene neznem, hogy mi kellene, aztan majd irok maganban... koszi a faradsagot... -
-
fzr1000
tag
zrubi, localhost, dank u wel :)
Aki tudna segiteni valamelyik file elkuldeseben (illetve valamilyen elerheto helyre pakolasaval), amire szuksegem lenne, lecci irjon ide a topicba (eleg egy ember)... Egy-ket magyaritast szeretnek letolteni, de (még) nem tudom, hogy mekkorak a file-ok...
koszi megegyszer... -
zrubi
senior tag
:))
Ja, majd kérünk kiértékelést, hogy kijé ért oda előbb :DDD -
fzr1000
tag
Haho,
Ha lenne valaki, aki nagyon raer, es nem a sajat koltsegere netezik, megkernem, hogy el tudna-e nekem kuldeni a www.extra.hu/gmiki/index.html -t (illetve arra a listara lenne szuksegem, amin a jatek-magyarositasok talalhatoak), aztan, ha valami kellene meg onnan, akkor azt is, de legalabb a listat... Vagy esetleg ha valaki megmondana, hogy hogyan lehet kulfoldrol extra-rol letolteni, ha lehet egyaltalan (ugy tunik, nem :( )
Elore is koszi, majd valahogy meghalalom...
Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napelem
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VGA kibeszélő offtopik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest