Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sempronnn07
csendes tag
S22U: Zenevezérlésre aktívan és néha prezentálásra is használtam a tollat (benne vagyok az 1%-ban), imádtam a lekerekített szélét a jó fogása miatt (túlélem nélküle), a szinte kamera-kitüremkedés nélküli hátlapot (tok nélkül szeretem hordani a telefonokat, de Qi miatt megalkuszok egy átlátszóval), a gyönyörű burgundy színét (tudom, ez végképp szubjektív). Szerettem, ha egy telefon valamiért különleges vagy szép. Az S24 összes frissítését is megkapta még anno, szoftveresen semmit nem éreztem, hogy le lennék maradva.
Ezekből számomra semmi nincs az S25-ben (ráadásul csak semmitmondó színekben kapható). Előnyként amit fel tudnék hozni mellette, a teljesen lapos kijelzőt ahogy néztem, jóval nagyobbnak tűnt, mint a lekerekített. (Vagy csak elfelejtettem már.)
Az erős processzor is azért kell, mert legalább jobban vissza tudom húzni és mégkevesebb áramot fogyaszt úgy. Nekem az akksi és a töltési sebessége is elég, általában csak vezeték nélkül töltöttem amúgy is.Nyilván patthelyzetben vagyok, valami teló kell, és az ára miatt nagyon racionális így is ez. De azért erősen balanszozott a saját szempontjaim alapján a többi is ár/értékben, nehéz a döntés. Akkor már a lehető legjobbat várnám el a pénzemért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érdekes pletyka kapott szárnyra, a Z Foldot utánozhatja a következő Ultra.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest