- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Dhampir #16511 üzenetére
Ez az AMD hack-elés nagyon mókás lehet
A P4 után anno nekem is Athlon-ok jöttek (volt 1 Duron is), végül egy Opteronnal zártam a sort egy DFI lapban, kb. ugyanezt játszva, csak csutkaszéthajtvadenagyon, aztán Core-ok .. Ma már lustulok. Kényelem. Megveszem, menjen, kész, pont.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Dhampir #16511 üzenetére
Én ezeket értem, de azért egy ilyesmivel megütném vétel előtt. Csak az a biztos, nem ?
(1 függőleges vonal = 5mp)
Engem konkrétan hülyére riogatott vki 520 throttling kapcsán. (~2.7GHz konstans mind a 4 magon + GPU hozzá azért távol van a "gyengus"-tól).
Élesben a jó büdös életben ki nem terhelem így a laptopot ráadásul, max valami kő kemény rendering cuccal, azt meg csodálkoznék, ha vki laptopról tolná, de így sem jár rosszul, míg a gépe nem ejti keményen a frekiket.
Amúgy nem vagyok nagy szervizes, de szerintem különböző szériák lehetségesek ugyanazon típuson belül. Nekem is feldob egy rahedli altípust a Lenovo Support erre a modellre, ez jelölhet persze célpiacot is, hogy USA, EMEA, APAC, stb, vagy jelölhet olyat, hogy Intel WiFi / Realtek WiFi, ki tudja. De akár batch-et is: az elsők szarok voltak, a gyártó korrigált és kijött újakkal. Jobb paszta, fixek, akármi. Ezt nem tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged