- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
panaro
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Különösen, hogy az én ismereteim, pontosabban a tapasztalataim a hiányosak, hogy mi a látványbeli különbség a fényes és a matt kijelző között. A jelenlegi Gericomomnak egész jók a színei és elég nagy a betekintési szöge, de nem tükröződik, kikapcsolt állapotban is legfeljebb nagyon homályos képet ver vissza. Használtam viszont egy munkahelyi Thinkpad-et vagy öt éve, igazi ''spártai'' munkagép volt: elég gyenge színek, nagyon kis betekintési szög. Ezt - amikor megvettem a mostani gépemet - utólag annak tudtam be, hogy régebbi típus. Most, amikor az antiglare-ről olvastam (hangsúlyozom, csak olvastam!), ez a képminőség ugrott be, és ''megborzongtam''. Természetesen személyesen járok majd utána a dolognak, de sajnos egyelőre még nem volt időm arra, hogy szemügyre vegyem a gépeket ''testközelből''.
Ami biztos, hogy nekem nem folyamatos munkára kell, hanem házi gépnek: néha munka is persze, de főként családi fotók lapozgatása, szerkesztése, internet, email, zene, néha egy-egy film vagy nagyon néha játék. Van hogy az egész család egyszerre nézné a fényképeket rajta. És nagyon ritkán használom folyamatosan egy-két óránál többet. Van, hogy napokig be sem kapcsolom.
Szóval minden jó tanácsot szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Hálózati / IP kamera
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T490 i5 8365U 8GB DDR4 RAM alaplap
- Laptopok bontás alatt (HP 650 G2, Lenovo 520S, Dell N5110, 3521, 2560P, 250 G8)
- Lenovo ThinkPad L580 Intel i5-8350 16gb ram 500gb SSD Windows 11
- HP ProBook 650 15col FHD Intel i5-7300 8gb ram 256gb SSD Win11
- Lenovo ThinkPad 15 Intel i5-8350 8gb ram 256gb SSD Windows 11
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest