Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zazenke

őstag

válasz zazenke #5229 üzenetére

és teszi a dolgát beindul arra is ha mondjuk italport keverek érzékeli a doboz kinyitását és a mikroszkópikus por távozását ilyenkor a dobozból vagy a kintről bejövő anyagokat vagy hogy csak felnyitom a közelébe lévő kuka fedelét kidobni valamit Mert a konyhában van. Lehetne a hálószobába is csak az öreg daikin csendességét egyenlőrfe nem bírtam kiváltani és én érzékeny vagyok erre pedig papíron csak 1 decibell különbség van köztük a legalsó fokozaton. Mást persze a sharp sem zavarna szóval nem rossz termék valószínüleg összeségében köröket ver a xiaomi és társaira. A plasma cluster részéről nem birok megbízhatót nyilatkozni mert bár már emelt értékű (ez szerintem lényeges lehet) és hallom is hogy zümmög de hogy mennyiben járul hozzá a szagtalíntáshoz vagy egyébb dolgokhoz azt nem tudom biztosra . Valamitől megszünik elvileg a szag mert jelzi hogy elkezdett csökkeni a koncentráció és vissza is áll hogy már nincs baj. Egy biztos az ő technológiájuknak nincs meg az enyhén ózon szaga mint a daikineknek kezdetben . Én nem érzem persze ez sem jelenet önmagában semmit.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák