- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
hódmaci #1951 üzenetére
Xiaomi ugye hivatalosan humidifier/párásító/, ellenben én nagyon sok szöszt és kis mocskot találtam tisztításkor a tárcsákon és az edény aljában, nyilván a működési elvből következik is hogy átmegy rajta a levegő tehát a koszt is megfogja. Vízkövet nem vettem észre, pedig kb. heti egyszer mostam át, amúgy csak utántöltöttem, sima csapvízzel. Mivel ez full műanyag, nyugodtan lehet pl. ecetes vízbe áztatni egy kicsit, az feloldja ha esetleg elkezdenek a tárcsák vízkövesedni (a Philipsek igénylik a napi átmosást a nedvszívó szűrő miatt, és azokon viszont szép lassan kiült a vízkő).
A páratartalmat számszerűen a Xiaomi Smart Home-ba tartozó hőmérő szenzorokkal (sima vagy bluetoothos) kombinálva lehet szabályozni, anélkül simán "csak" egy párfokozatú manuális párásító, de én így használom és rendben van így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 25
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest