Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 66zio

aktív tag

válasz rookie8906 #3179 üzenetére

Ne hamarkodd el. Ha eddig nem volt, most nem azon az 1-2 hónapon fog múlni. Én a helyedben először beszereznék egy páramérőt és nézném, hogy milyen a szoba levegője. Ha kevés a páratartalom akkor eleve olyan légszűrőt vennék ami tud párásítani. Ilyen Xiaomi tudtommal pl. nincs is.

Ha jó vagy csökkenteni kell akkor jöhet a Xiaomi. Van összehasonlító róluk, de én 3-as alá nem adnék.
    Megnézném, h milyen hibái lehetnek. Pl.: a 3h verzióban van olyan hiba hogy 001 nek érzékelni a levegőt, tehát nem működik automatán. Nem tudom milyen gyakori ez a probléma, nekem nem jött elő, csak tudom, hogy amikor keresgéltem ez jött szembe.

Fontos-e az app, a programozhatóság? Vagy jó ha van 3 állás amit gombbal tudsz állítani?

Ha nincs levegőminőség mérőd, akkor én mindenképp olyat vennék ami mutatja mennyi a pm 2.5 részecskék száma.

Ha pl. van erre külön kütyüd, akkor az Auchanban sajátmárkásként meg lehet venni a smartair-es srácok légszűrőjét.

Amit tudnod kell, hogy a légszűrő egy hepa filter plusz esetleg egy aktívszén réteg. Ami ennél több infó az marketinges bullshit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés