- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
szombatitomi #87647 üzenetére
Én még soha nem láttam a BDP kizárását semmilyen leírásban, ráadásul jól mondod, a rendelésnél ki is írja, hány pontot fogsz kapni. És pontosan hogy dupla pontértéket írt ki az októberi rendelésnél. Kár, hogy olyan fos a Lego rendszere, hogy a rendelés leadása után soha nem látod többet, hány pont is volt, semmilyen visszaigazolás nincs róla.
De hogy konkrétat is mondjak, én a BDP első napján feladtam egy rendelést, normál 5%-nyi pont járt rá. Majd pár nap múlva jött a dupla vip időszak, leadtam egy új rendelést pont a dupla pont miatt, kifejezetten figyeltem rá és örültem, amikor a rendelésnél valóban a dupla pontot írta, hogy meg fogom kapni. Ez 100%.
Tegnap kiszállították, hát mit ad isten, szimpla vip pontot kaptam, nem duplát. Azaz konkrétan hazudott a Lego a rendelésnél. Azért az nagyon kisstílű, hogy még reklámálás alapján sem írják jóvá azt, amit ígértek. A 30%-os profit marzsba nem fér bele, hogy korrektek legyenek.
-
sb
veterán
válasz
szombatitomi #87647 üzenetére
Nem írtak ilyet sehol szerintem. Akkor sem és most sem látom nyomát sehol.
@Kopasz93
Én a rendelésemről csináltam egy shotot.
Bár nyul105 írta, hogy neki a képet sem akarták elfogadni és én általában nem nagyon szoktam vitatkozni (most nemrég is kivártam a 2 hónapos rendelés szállítást, meg 1-2 elem törlését menet közben, nem volt kedvem hívogatni őket...), de most ezt nem nagyon van kedvem hagyni. Ha nincs leírva, hogy nem jár, az ellenkezője meg ilyen egyértelmű akkor oldják meg. Felőlem a köv. rendelésnél ki lehet írva piros betűkkel, de így ebben a formában nekem az igazságérzetem kikezdi. Bármennyire is kevés pontról van szó. És amúgy nem csak azt, szerintem jogilag is 100% fail. Fogyasztóvédelemnél iskolapélda megtévesztésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SzoftverPremium.hu
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest