- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Xboxone40 #87637 üzenetére
Fogd meg a gyerekeim sörét.
Nem mondom, hogy nagy készletek, mondjuk City 200db-os autóktól felfelé, Creator 6-900db-osokig bezárólag szerintem ha nincs most kb. 50db készlet szétporlasztva, akkor egy sem.
Néha rekonstruálunk, múltkor egész messzire jutottunk, de utána jön az amortizáció. Csak ez kell róla, az kell, jajj szétesett... most kb megint itt tartunk.
Ez már egy szobát beterítő mennyiség lenne, egy rakás doboz.Amúgy a kisebb fiam imádja a dínókat, már beszéltük és várta a nagy csontvázat. Lelki szemeim előtt ezt láttam, mikor ránéztem a képre először. Erre kiállítva is vigyázni kell, ráadásul méretei miatt is necces rá vigyázni, sérülékeny. Portalanítani sem ajánlatos... és akkor ezekre jönne rá egy gyerek.
Amúgy pár kört lazán futkosnak vele amíg egyben van, hogy "Jön a T-Rex és elkap!!! Fuss, ha kedves az életed!".
Tehát bőven lehet vele játszani.@Mauzes, Mozaart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó KTM női kerékpár!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged