- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Itt az új LOGOUT!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz RapaNui1 #60120 üzenetére
Nekem is tetszik a szerkezet kivitelezése legóból.
Egyetértek (#60141kbalage2) hogy ez egy UCS építmény.
Követem az építési folyamatod itt a fórumon.
Ez a torony legóból tényleg egy szűk rétegnek szól, vagy inkább azt mondom, való.
Építési élményt az is adhat, hogy egy ismétlődő folyamat után a részegységet beilleszted az egészbe és látod ahogy gyarapszik.#60114Crus
Erre a színes szagos, apró részleteket bemutató megoldásra ott az Eiffel gwp.szvsz
-
Crus
őstag
válasz RapaNui1 #60120 üzenetére
Igen, felnőtt szett, de vastagon meg lehetett volna tölteni élettel párizsi életérzéssel! Ez így egy dermesztően puritán kivitelezés.
Amíg volt időm sokáig benne voltam a makettek világában és ott is azért éltünk-haltunk, ahol jöttek a részletek. Nem baj, hogy dísz és nem "játszós", de a részletekben rejlik az ördög. Nagyon kell az."hanem hogy megmutassa mit tud" - Hááát ennél egy pár 10 ezres Technic is jobban megmutatja, hogy mit tud a Lego.
Szvsz a Lego ker. forgalomban kapható a csúcsa ilyen Titanic, Millennium Falcon, Death Star kategória, sem mint ez, ahol az első szint kb. u.a., mint a 2. meg a 3. csak egyre kisebb.
Sesame kedveléseddel maximálisan egyetértek! És nem vagyok kicsit sem SW fan, de a Crestet is 100x jobban aláírom, mint ezt a tornyot.
Igen, autóból, házból, winter témából van egy rakás, de zöme mégis mennyire jópofa és eredeti? El lehet adni a 19. winter setet is és boldogan vesszük meg, mert "cute", kellően részletes és szerethető. Ez a rideg szürke óriás, engem szinte letaglóz, mert nincs benne élet, pedig lehetne!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest