- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
RapaNui1 #60120 üzenetére
Nekem is tetszik a szerkezet kivitelezése legóból.
Egyetértek (#60141kbalage2) hogy ez egy UCS építmény.
Követem az építési folyamatod itt a fórumon.
Ez a torony legóból tényleg egy szűk rétegnek szól, vagy inkább azt mondom, való.
Építési élményt az is adhat, hogy egy ismétlődő folyamat után a részegységet beilleszted az egészbe és látod ahogy gyarapszik.#60114Crus
Erre a színes szagos, apró részleteket bemutató megoldásra ott az Eiffel gwp.szvsz
-
Crus
őstag
válasz
RapaNui1 #60120 üzenetére
Igen, felnőtt szett, de vastagon meg lehetett volna tölteni élettel párizsi életérzéssel! Ez így egy dermesztően puritán kivitelezés.
Amíg volt időm sokáig benne voltam a makettek világában és ott is azért éltünk-haltunk, ahol jöttek a részletek. Nem baj, hogy dísz és nem "játszós", de a részletekben rejlik az ördög. Nagyon kell az."hanem hogy megmutassa mit tud" - Hááát ennél egy pár 10 ezres Technic is jobban megmutatja, hogy mit tud a Lego.
Szvsz a Lego ker. forgalomban kapható a csúcsa ilyen Titanic, Millennium Falcon, Death Star kategória, sem mint ez, ahol az első szint kb. u.a., mint a 2. meg a 3. csak egyre kisebb.
Sesame kedveléseddel maximálisan egyetértek! És nem vagyok kicsit sem SW fan, de a Crestet is 100x jobban aláírom, mint ezt a tornyot.
Igen, autóból, házból, winter témából van egy rakás, de zöme mégis mennyire jópofa és eredeti? El lehet adni a 19. winter setet is és boldogan vesszük meg, mert "cute", kellően részletes és szerethető. Ez a rideg szürke óriás, engem szinte letaglóz, mert nincs benne élet, pedig lehetne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest