Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Hobbbyt #14975 üzenetére
redszerwinyó: gyors notiwinyó kell, és berakni a feljebb említett nexus 5.25 alu dobozba. tegnap kiteszteltem azt is, egy relatív hangos 2.5, 320 wd-vel. nayon kellettt fülelnem, hogy halljam... de mivel így egy szivacsal bélelt alu dobozban van a winyó, a neten olvasott tesztek szerint, ha belül nincs fémes összeköttetés a külső résszel, azaz csak be van dobva a szivacsra, 45+ fok... de kussol...
egy passzív htpc-t nem ssd-vel, hanem így oldották meg. lassabb, de olcsóbb, nagyobb tárhely...légcsatorna.
tettem rá kísérelteket. nem úgy működnek, ahogy az ember elképzeli.
a sokszor emlegetett felvő házaban egy ventis táp volt ezelőtt. felölről szívta a levegőt. adott egy suhogó hangot, a mi piszokul idegesített.
először csináltam egy útvesztő sezrű. szivacsal bélelt járatot. hiába marad meg a keresztmetszet, a többszöri kanyarodásnál a levegő lelassul, és avégén csak szenved a venti,de levegő alig jut be.
de már egy 90 fokos törés egy járattal jelentősen csökkenti a zajt, de légáramlás ott még csak minimálisan csökken.ez volt az előző kísérlet, még az aktív hűtés korából. már ez a légtörés jelentősen csökkentette a tápventi, előbb említett suhogását.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Gurulunk, WAZE?!
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- További aktív témák...