Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Hobbbyt #14975 üzenetére
redszerwinyó: gyors notiwinyó kell, és berakni a feljebb említett nexus 5.25 alu dobozba. tegnap kiteszteltem azt is, egy relatív hangos 2.5, 320 wd-vel. nayon kellettt fülelnem, hogy halljam... de mivel így egy szivacsal bélelt alu dobozban van a winyó, a neten olvasott tesztek szerint, ha belül nincs fémes összeköttetés a külső résszel, azaz csak be van dobva a szivacsra, 45+ fok... de kussol...
egy passzív htpc-t nem ssd-vel, hanem így oldották meg. lassabb, de olcsóbb, nagyobb tárhely...légcsatorna.
tettem rá kísérelteket. nem úgy működnek, ahogy az ember elképzeli.
a sokszor emlegetett felvő házaban egy ventis táp volt ezelőtt. felölről szívta a levegőt. adott egy suhogó hangot, a mi piszokul idegesített.
először csináltam egy útvesztő sezrű. szivacsal bélelt járatot. hiába marad meg a keresztmetszet, a többszöri kanyarodásnál a levegő lelassul, és avégén csak szenved a venti,de levegő alig jut be.
de már egy 90 fokos törés egy járattal jelentősen csökkenti a zajt, de légáramlás ott még csak minimálisan csökken.ez volt az előző kísérlet, még az aktív hűtés korából. már ez a légtörés jelentősen csökkentette a tápventi, előbb említett suhogását.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest