Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Csak azert irtam ezeket a peldakat, mert nem hiszem, hogy ezeket nem olvastak/hallottak valahol. Az, hogy te pont nem olvasol walkthrought, es kepben vagy, az tok jo, de nem hiszem, hogy ez lenne az altalanos. Folyamatos spoiler felirat felejtos,csak idegesebb lesz az ember, mikor ugy gondolja hogy minden oke, aztan valaki megiscsak elfelejti kitenni. En is ennek tudataban olvasom a topicot. Az egeszbol annyit fogok felhasznalni, hogy alaposan atbongeszem a statisztikat, es probalok kicsit az alapjan is tajekozodni. Eddig csak a secretet neztem meg, nincs szintekre leosztva, kellemetlen
. Elhagyott dolgokert nem megyek vissza, csak ha a jatekban is kiderul, hogy elhagytam. Majd kov. vegigjatszasra, egy-ket ev mulva
. De amugy tuti lesz hozza valami kiegeszito is, remeljuk nem csak a penz motivalja oket, es beletesznek nemi energiat is a fejlesztesbe. -
-
maross
nagyúr
Ti elore elolvassatok a walkthrought, vagy miert tudja mindenki, hogy mit kene meg talalni? Csak en megyek bele "vakon" a vilagba? Pl a koponyak jelentoseget se tudom meg, ket darabom van, de az is lehet az egyiket mar ott hagytam valahol papirnehezeknek...de hat a felfedezes orome is jelent valamit

-
maross
nagyúr
En 7, azaz hét nyilvesszovel lovoldozom oket
. Az elejen nem foglalkoztam vele, kesobb pedig 9 volt a max letszamuk, ebbol ketto valahogy eltunt, gondolom leesett valami lyukba. Magus fireballokat lodozget, ami a fire elementalokon kivul minden masra jo volt eddig. Fire-on kivul jo meg a spellcraft(?) ag, azzal lehet felezni a cooldownt, must have. -
maross
nagyúr
Szerintem tok jo volt, masodikra megcsinaltam
."lelketlenné vált kicsit az egész" - ez a jatek a tipikus ellenpeldaja szerintem, ebben van lelek. A legtobb AAA cimnel kesz a video+ elso negyed ora jatek, utana mar csak arra megy az egesz, hogy minel gyorsabban legeneraljunk minel nagyobb jatekteret, es mehet a boltba a jatek. Lvl7-8 kozott vagyok, meg mindig sok az ujdonsag benne, sokkal kevesbe repetitiv, mint mas jatekok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Elhagyott dolgokert nem megyek vissza, csak ha a jatekban is kiderul, hogy elhagytam. Majd kov. vegigjatszasra, egy-ket ev mulva