Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
King-M@X
csendes tag
Üdv mindenki ! Az én problémám ez lenne :
Olykor mikor bekapcsolom a gépet (kiírja az elején még a winfos töltés előtt hogy valami nVidia hiba vagy mi ... ha legközelebb kiírja leírom ,mert fejből nem tom ... LG Flatron t710b monitorom van és zöld árnyalatú benn minden ...(többen kérdezték miért ?)... Mostanság meg olyanokat csinál mikor játszani akarnák teljesen behal az egész ... nem reagál semmire csak a resetre !
A VGA lehet a baj ?? (Én arra gyanaxom ) Lécci próbáljon meg valaki segíteni ,nagyon megköszönném !

Egy kis info : MSI K8N SLi-Platinum,A643200+ venice ,1GbInfineon ,AeroCool-A.P.550W ,Samsung160Gb ATA, MSI nV geforce 6600GT PCI-E (500/1000)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia Kamera kit-
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A VGA lehet a baj ?? (Én arra gyanaxom ) Lécci próbáljon meg valaki segíteni ,nagyon megköszönném !