- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
válasz
Bowser #48463 üzenetére
Ezt én (vagy még én is) írtam nem tudom mikor. Én ezt onnan vettem, hogy mikor haverommal duoztam ő silver 3 én meg 4 nagyon sokat nyertünk. Ő kijutott gold-ba én meg s1-ig úgy hogy kb összesen 5-ször vesztettem ebben a győzelmi sorozatban. OP.GG-n megnéztem az mmr-t és azt írta hogy 2 ligával jobb helyen vagyok mint kéne. Erre jött egy olyan lose streak amitól egészen s3-ig estem is vissza. Hiába duoztam haverommal aki ugye goldos ugyan úgy dobálta be az unrakedet playereket mellénk. Ami megmaradt bennem az egy unranked 40 normál wines teemo adc. Az ellenfél csapat az elfogadható volt az ilyen gold5-3 között voltak, de az hogy nálunk unranked hogy fordult meg az nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest