Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
cbr688 #29044 üzenetére
Mert még nem kerültem ki úgy győztesen egy csatából. Meg amikor összevesznek azon, hogy ki legyen mid és akkor az egyik betartja a "mid or feed" igéretét, az is felidegel. Lehetek így akármilyen jó a saját lane-emen, ha a tápos enemy lejön gankelni és még egy ss-t is képtelenek beírni...
Érdekes, amikor meta szerint építünk fel egy csapatot, az jól szokott elsülni. Alkalmazkodok én, leszek akár mid, support vagy jungler, tudok kb. bármivel játszani, csak ehhez az kell, hogy ne szobanövényeket kapjak csapattársnak és legyen valami fogalmuk arról, hogy kinek mi a feladata az adott pozíción.
@skitzoo: persze, az tud mókás lenni... de akkor nem idegenekkel játszol, akik kötik az ebet a karóhoz és a másik legközelebbi női ágú felmenőjét szedik elő, ha valami nem úgy megy, ahogy ők akarják. Mi is csináltunk már olyat, hogy Lulu + Sona ment botra (Arranged Team) én meg midre Karmával, az is vicces volt. De az ilyen ritka sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 4
- Van még bőr a Realme 14 képén
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest