Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Ennek a csávónak isteni runepage nevei vannak. [link]
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #30445 üzenetére
Ha olyan elosokkal játszik valaki, ahova való, akkor az a baj, ha nagyobbal, akkor az, ha kisebbel, akkor az.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
3 óra queue time után bedobott draft dominionba.
-
kexksz
addikt
válasz Kanczy #30800 üzenetére
LB-nek előtte se volt nagy wr-je, azért lett nerfelve, mert nem volt counterplay lane-en a QW kombóra, ami silencelt. Sok karakternek, ami népszerű, kicsi a winrateje, lásd pl Jax, aki a nerfek előtt se volt a legjobb pick solo q-ra, mert a junglerrel duozos metára pickelte mindenki pro scene-ben, miután earlyje rossz volt és ezzel áthidalták az első pár szintet, amikor szét lehet verni. Most, hogy nerfelték, már oda sem pickelik a prok -> nem pickeli senki.
A másik témához; miután tisztáztuk, hogy senkit nem érdekel igazából, csak valahogy mégis erről beszélünk két oldal óta, szerintem fejezzük be az "ez a pixelhalmaz jobb mint az a pixelhalmaz" vitát, mert ez kb. a konzolosok "az én müanyag dobozom jobb a te müanyag dobozodnál" vitájának szintje.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Fejezzétek már be.
-
kexksz
addikt
válasz Ron Swanson #31011 üzenetére
Ha megvan a mail, amivel regeltél anno, akkor nagyon egyszerűen visszaadják - írj a supportnak.
-
kexksz
addikt
válasz marked one94 #31045 üzenetére
Sajnos nincs. Legtöbb magyar, aki jól játszik, inkább boostol.
Nemrég volt egy magyar srác, aki koreai soloq-t streamelt, elég jól játszott, de ő csak random internet kávézókból streamel, kommentár és schedule nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz ujlakany1993 #31346 üzenetére
Az a baj veletek, hogy azért játszotok, hogy nyerjetek, és nem azért, hogy fejlődjetek.
-
kexksz
addikt
válasz HESOYAM1111 #31486 üzenetére
Több éve elérhető.
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #31604 üzenetére
Mit árt neked az ilyen? Amikor egy eloboostolt elcsesz egy játékot azt még megértem, de ez?
Azt ne mond, hogy szívedre veszed, hogy nem lehet rendesen kis szinten dominionozni miattuk.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #31606 üzenetére
Minek használná ezt bárki rankeden?
-
kexksz
addikt
P O P P Y B O Y S
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #33547 üzenetére
Szerintem LoLKing link célszerűbb lenne a liga átirogatása helyett, az mindig up-to-date.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest