Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz grimm2015 #55853 üzenetére
lehet benne valami.
en 65 alatt vagyok mindkett accon,es mar lvl 3.1 meg 3.2 a honor.
mondjuk aramban az a jo,hogy kapsz egy TF-et,veigart,ziggset, zileant, yit,es kb. instant honor
en meg arra is figyelek,hogy amikor az egesz csapat total balfasz,akkor is adok egyet a legkevesbe hulyenek.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz grimm2015 #55912 üzenetére
amig sajat 20 szazalekodbol nem tudod kihozni a maxot,addig maradsz a leejton.
utana az ilyeneknek csak orulni fogsz,mert az ellenfelnel 10 bol 5 gameben van noob,nalad meg csak 4ben lesz, ha megtanulsz jatszani.
addig marad a siras,illetve a matematika,logika,jozan esz ignoralasa
szerinted az hogy lehetseges,hogy ezek mindig csak a te csapatodban vannak,az ellenfel nem,vagy sokkal ritkabban ?
nem lehet,hogy leragadsz a full buko meccseknel,amik meg rajtad mennek el,azokat letagadod magad elott is ?Akikkel osszerak,nagyjabol egy mmren vannak veled,vagyis kifogtak egy rossz meccset,de atlagban azt hozzak,amit te. Ha jobb jatekos lennel naluk,magasabb lenne az mmred,es nem kerulnetek ossze.
ne konkret meccseket nezz,csacsitol is lattam mar 1-8 as massziv feedet.
Azt nezd meg,te mit kurtal el.
hany meccsen volt 7.0 alatt a csed ,hanyszor voltal 3-as kda alatt.
hanyszor volt a kda-d rosszabb legalabb ket csapattarsadnal ?
ne masban keresd a hibat,.az ellenfelediet is ugyanabbol a kalapbol szedi a gep,ahonnan a tarsaidat.
a lolban nincs pech/szerencse hosszutavon.
1-1 soloq meccs pedig senkit nem erdekel,meg fakert sem, van,hogy ot is csunyan elpicsazzak[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grimm2015 #55919 üzenetére
Minden eloban van ilyen 0-10es stat. Ahogy más is irta, Vizicsacsi is volt már 0-10-ben, igy működik a játék, néha előfordul. Ha tényleg jól játszanál akkor több száz game után a helyedre kerülsz. Igen, idén én is tapasztaltam amikor elindultam silverből, hogy kicsit nehezebb carryzni idén, mint máskor, de közel 100 game alatt, nem is kellett több száz, már platig eljutottam, és továbbra is több pontot kapok mint veszitek, mert konstans hozom a jó eredményeket. Szerinted a profi / jobb játékosok hogy csinálják, hogy mindig kijutnak silver/gold/plat/dia-ból? MINDIG.
Ja és még annyi, hogy ha nem élvezetes a játék, akkor miért játszol? Főleg 120as szinten... Lehet kis szünet kéne, vagy nem ennyit játszani, én is kb minden nap letolom a first win és 72es vagyok.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grimm2015 #55931 üzenetére
Ugye azt tudod, hogy új accokkal szokták kezdeni. És unranked to challenger szériákat tolnak. Üsd be Youtube-ra, és 100+ ilyen climbot fogsz látni. Sőt Bronze To Challenger vagy Bronze to Diamond is nagyon sok van.
És elég simán feljutnak. Mondanám, hogy supporttal nehezebb, de az a tapasztalatom, hogy lehetséges. Amúgy küldd el ide az op.gg linkedet és biztos sokan tudnak segiteni, mi lehet a problémaLoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
válasz grimm2015 #56062 üzenetére
igy van.neha en is legszivesebben 4 feketepontot adnek,de probalom a legkisebb gyokernek adni a honort
(#56061)
[link][ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz grimm2015 #56170 üzenetére
szerintem 100 bol kb. 50 alkalommal,kulonben mindenki assasinokat hozna.
ha valamit nagyon opnak erzel,kezdd el mainelni,aztan rajossz.
persze ha valakinek 80% winrateje van 40+ ,meccs utan barmelyik assan,akkor varjuk az op.gg linket a profillal[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz grimm2015 #56182 üzenetére
de,csak a winrate szamit.
senkit nem erdekel,ha 12-4-15ben vegzel, amig nem tudod megnyerni a meccset.paran probaltak ugy beallitani khazixot meg rengart,hogy amint kipickelted,meg is nyerted.
ha igy lenne,felmenne 60-70-80% ra az atlag winrate rajtuk,es mindenki azt pickelne/banolna.Valojaban egyreszt vegre is kell hajtani a gyilkos kombot,eszre kell venni a lehetoseget,kijutni a kill utan stb ...
masreszt pedig jo vegrehajtas eseten is van ra ellenszer ,ezert nem szokik az egekbe a winrate rajtuk.
raadasul ott van a mid/late,ahol sokkal nehezebb egy assaval,mint egy tankkal.Kha 50 alatt van minden tierben,igy ot hamarosan buffolni fogjak : [link]
Rengar Detto : [link]Amumu meg szinte mindenhol 50+ [link]
Malphite detto [link]Az assaval a csatat nyered meg,az aoe/cc-vel pedig a haborut
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz grimm2015 #56291 üzenetére
Miért baj az, hogyha a support is kap killt?
Oké az nem egészséges, ha az adc 0 kill 20 assistal rohangál, de szerintem egyáltalán nem baj, hogyha a supportnak is van killje amíg az adc tud háborítatlanul farmolni.
Én pl Tahm Kenchel szoktam belopni a killt, mert a W ugye elég sokat sebez, és hiába adnám oda a killt, nem mindig éli túl az enemy.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz grimm2015 #56302 üzenetére
Én tahm kencet elsősorban tank miatt viszem support posztra, hogy Frontline legyen belőle. Ahhoz viszont marhára kell a sok lóvé. sokszor van az, hogy harc kezdetekor, mikor az enemy nekimegy az adc-mnek, én a W-t nem arra használom, hogy a saját adc-met vegyem fel, hanem az enemy adc-jét vegyem ki a fightból. És ezzel általában ki is végzem.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Carlytoo
senior tag
válasz grimm2015 #56302 üzenetére
Egy jó support nem lehet más, mint a full ad, lethality buildes lee sin. Esetleg még használható supportnak egy urgot is. Olyan csúnya, hogy teljes koncentráció vesztés van az ellenfél részéről. esetleg tudom még ajánlani a full AD/crit sebző sorakát, hiszen healeljen a rosseb, ha a banán overpowered.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Carlytoo
senior tag
válasz grimm2015 #56337 üzenetére
Összességében a megállapításod rendben van. Viszont, azért bronzban vannak eszméletlenül gyenge játékosok, hiszen ott már nincs lejjebb. Sok ember van platban, illetve diamondban úgy, hogy nem ott a helye. Azért azt ne hagyjuk ki, hogy valaki csak 1-2 role-on nyújt a besorolásához méltó színvonalat és azt is csak jobb esetben néhány karakterrel. Tipikusan a dia tele van otp játékosokkal és ha máshova kell mennie, vagy nem tudja elhozni a karakterét, akkor gyengén teljesít. Ez nem meglepő.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
feri1014
senior tag
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz grimm2015 #56422 üzenetére
Szerintem sem a Q-ja, sem pedig az E-je nem mozog széles hitboxon. Illetve mindkettő egyszerűen dodge-olható, ha előtte nem volt valamilyen cc az ellenfélen. Bár lehet még kevés volt vele azaz 1 játék. Lehet a 10. után más lesz a véleményem vagy nem
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grimm2015 #56502 üzenetére
Ez igaz, viszont következő promoban +1 wint kapsz... Valamint hosszú távon az MMR számit, nem a pont. S2 0 ponton kevesebbet kapsz majd egy winért ha 3mat veszitesz, mintha leesel 80 pontra, és utána visszajutsz.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grimm2015 #56588 üzenetére
Mint szar platos/"gyémántos" akkor én is véleményt nyilvánitanék itt pár témában. Egy Diamondos játékos minden esetben jobb mint egy Silver/Gold játékosnál, ha(!) komolyan veszi a játékot. Nem kell itt jönni normal gamekkel amiket senki sem vesz komolyan (jobb esetben), hogy "de én lanen elvertem a Diamondost, akkor nekem is annak kell lennem!!!!44!!44 "vagy biztos "ebay akkont". Mert nem, csak nem vette komolyan. Utálom, ha ilyet látok, de hálisten már nem sokat, mivel csak smurf accokon játszok.
A másik téma a feljutás.
Ha Diamondos szinten játszol akkor fel tudsz jutni, lehet, hogy 200 game alatt, de feljutsz, és nem ragadsz be 200 game-re Gold alján. (többszörös tapasztalat)Amit itt egyesek (no offense) irnak, hogy csak a csapat szar meg ilyenek az lehet, hogy nekik vélemény nyilvánítás. De statisztikailag és többszörösen bizonyitottan nem igaz. Sajnálom, hogy nekem kell közölnöm, de ez elvakultság. Nincs azzal baj, ha csak Silver/Gold/plat v akármi vagy, ez csak egy játék. Én senkit se nézek le ha kisebb divizióban van nálam. Viszont ne tegyünk úgy mintha ez semmit sem számitana. Igenis jobb gamek vannak Diamondban, mint Goldban. Nem túl nagy százalékban, de minőségibbek. Mindenhol van "feeder" meg "afk", ez hozzátartozik a játékhoz.
És szerintem egy Platot akárki elérhet elég gyakorlással/ tanulással. Én is silveresként(sőt lehet bronzként) kezdtem Season 2-ben. De annyit tanultam a játékról, hogy folyamatosan fejlődtem. Én is átmentem ezen a fázison, hogy azért vagyok Silveres mert visszatart a csapat. És lássatok csodát, miután egy csomó streamet/ Youtube videot néztem/ figyeltem a patcheket mentem felfele.
Abban van igazság, hogy sokan mainelnek 1 champet és ha azt banolják, vagy elviszik akkor gyengébbek. De ez a másik oldalról viszont előny, mert annyival jobbak ha megkapják őket, hogy igy is pozitivba jönnek ki. Nem véletlenül Challengerek nagy része OTP, vagyis csak 1 champpel játszik.
"Röviden" ennyi lenne az én inputom a témához. Engem nem zavarnak ezek a posztok, elolvasom őket, csak nem igazak sajnos, még ha igy is érzitek
-
Jim-Y
veterán
válasz grimm2015 #56602 üzenetére
En amugy ugy nem szeretem az ilyen posztokat mint ez is. Rankeden te silvereskent vagy goldoskent NEM fogsz jatszani platinumossal vagy diamondossal mert olyan a rendszer hogy nem sorol ossze. Normalon kaphatsz olyat akinek a jelenlegi RANKED rangja diamondos de az ranked rank, nem normal rank mivel nincs lehetoseged tudni az o normal MMR-et. Nyugodj meg hogy az o normal MMR-e pont olyan mint a tied.
Az meg hogy rankeden kapsz a csapatodba egy olyat aki az elozo szezonban pl diamondos volt az megint csak azt jelenti, hogy AZ ELOZO szezonban volt diamondos most meg pont ott van ahol te.
Az embereket ugy megvezeti ez a border dolog hogy hihetetlen. Sokan azt hiszik, hogy maguk melle, vagy az ellenfelbe kapnak sokkal magasabb dives jatekosokat rankeden holott a matchmaking MMR alapjan sorsol ossze emberekkel es az aktualis teljesitmenyt az MMR mutatja amit nem tudsz! Az MMR-t csak a RIOT tudja es sem te sem semmilyen 3rd party site nem tudja meghatarozni.
Fogadjatok el, hogy az esetek 95%-ban olyanokkal jatszotok mint ti.
A kivetel az, ha pl silver/gold kornyeken vagy es valaki a besorolojat csinalja. Akkor kaphatsz sokkal gyengebbet vagy sokkal erosebbet is.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz grimm2015 #56611 üzenetére
nincs ilyen.
egy plat diamond normalon is a foldbe dongoli az alacsonyabb tiereket. meg akkor is ha support mainkent kell adct mennie.
max. akkor lehet jelentos a difi,ha egesz szezonben 10-nel kevesebb normalt nyom.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Jim-Y
veterán
válasz grimm2015 #56611 üzenetére
Hat nezd, ezer meg egy oka lehet. Pl ugy lett elozo szezonban platina hogy kihasznalta valamelyik hos OP mivoltat az akkori metaban. Vagy eddig csak ADCzett es most probal valatni pl jugnle-re. Ez eleg nagy valtas ahhoz hogy siman lehet valaki Plat ADC de Silver jungle. Annyi minden befolyasolhatja ezt. Mondjuk az igaz, hogy egy plat szintu jatekosnak mar jobb macro-val kell rendelkeznie mint egy silvernek, de normalrol beszelunk, ide az ember nem azert jon, hogy ezerrel tryhard-oljon.
Meg most gondoljatok bele, vegyuk a ket Queue-t
1. Ranked queue
2. Normal queueNa most Riot ezt ugy fogja lekodolni, hogy minden Q-nak kulon mmr-t oszt a szamodra. Pl rankednel ugye mondjuk indulsz 1000 MMR-rol ami mondjuk Silver 3-nak felel meg, es ha csinalod a besorolokat akkor ez a szam novekszik vagy csokken annak fuggvenyeben hogy nyertel-e egyalalan es ha igen akkor kik ellen nyertel.
A normal nem tudom honnan vagy hogyan indul de arra is van egy kulon MMR. Lehet a rankeden diamondos ADC-nek 2200 az MMR-e, de a normal, amit nem is vesz komolyan meg amugy is jugnle-t jatszik, csak 1200 az MMR-e. Te ebbol annyit latsz, hogy a toltokepernyon a Graves junglereteknek diamondos bordere van amugy meg tok rosszul jatszik. Ismetlem, csak a ranked MMR nyilvanos, illetve nem is az MMR hanem az az alapjan meghatarozott divizio. A normal baromira nem nyilvanos.
[ Szerkesztve ]
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz grimm2015 #56731 üzenetére
Nuke, Bojtár, mi is volt tegnap azzal a xayah-val?
Meg a Masterrel? A 3000-res mundomba a 2k true dmg?Meg az assassin amúgyis kiszed egy papírt mint egy ADC vagy egy soraka egy RWEQ-val kombóval. gondolok itt Zedre meg fizzre.
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sordoran
addikt
válasz grimm2015 #56868 üzenetére
Nekem meg a Garenes küldi sorozat beakadt. 4. küldetés, Nyerj egy meccset amin Demaciai hős van a csapatodban, vagy Nyerj 2 ARURF mérkőzést. Se előbbi, se utóbbinál nem számol semmit. A napi win, és az eventes napi küldetések mennek szépen, ez viszont be van akadva. Lehet idővel javítják maguktól, de én most untam meg és írok supportnak. Szívesebben csinálnék mást, mint ezzel az egy küldetéssel szívni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz grimm2015 #56977 üzenetére
Ha nem akarod, hogy adc-ként one shotoljanak, az arra szakosodott karakterek, akkor mehet a Stoneplate és társai
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
kenwood
veterán
válasz grimm2015 #56977 üzenetére
"Nem kell tudni játszani sem, csak olyan hőst kell választani."
viszont ha te is meg az enemy is "olyan" host valaszt, akkor kenytelen leszel jobb lenni a masiknal.
Lehet,h elkezdek rankedezni "adc" mainkent.
Csak meg kene mar csinalni az S8 provisiont,igy kozel 1000 aram utan
Valszeg jobban menne a farmolas egy heimerrel,mint mondjuk egy twitch,vagy vayne eseten
Heimert sokat vittem topra,neha midre is, mar akkor nagy kedvenc volt,amikor a tornyok meg hp regent adtak.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #57006 üzenetére
Carry-ként sosem gond a feed. Nálam a feed a legnagyobb baj, mert Tahm Kench-csel aztán nem tudsz meccset fordítani, hiába vagy Challenger Ismerősöm is Brand supportként damage-elte a legtöbbet a csapatban tegnap, ez mindent elmond a többiek játékáról. Nagyon sok a béna meg a mid Zed, Yi jungle, Riven top vagy feedelek típusú játékos. Support poszton ritkán találkozok rossz játékossal az ellenfélnél.
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grimm2015 #57130 üzenetére
Pont ettől jó a játék, hogy minden játék más. És nem azok irják, hogy elohellből ki lehet jutni akiket fentebb dobta, hanem akik már 100x kijutottak bronzból 100 esetből. Mert 100/100 ki lehet, ha nem oda való vagy
"ha jó a kda-d növekszik az mmr" Ezt értelmezni sem tudom, ez mi akar lenni? Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz
[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz grimm2015 #57130 üzenetére
Szerintem a Bronze és a Master "találkozása" egy
kurvanagyhihetetlen nagy túlzás
Kétféle rank van a két queue-nak, az remélem tiszta. Ha te flexezel, akkor a rendszer flex rang alapján fog neked ellenfelet keresni, tehát lehet az ellenfeled akárhol solo/duo-n, az előbbi rangja alapján fog összedobni.Egy divízió középső szakaszán (teszem azt silver 3) jellemző, hogy olyan embereket is ad, aki az eggyel kisebb divízió tetején, jó MMR-rel rendelkezik (iskolapélda vagyok én, EUW-on bronze 1-be tett, sose volt más bronzos egyik csapatban sem), VAGY olyan embert ad, aki a következő divízió alján csücsül, borzasztó MMR-rel. Ránézésre borzasztó ("ATTTTTYA ÚÚÚÚR ISTEN HISZEN HÁT A BRONZOS FOS A GOLDOSSAL MIEZ RITO NICE GAME MEGYEK DOTÁZNI"), MMR szempontjából viszont valós.
Annyira szép szó ez az MMR, meg is állok itt. Nem a KDA-d alapján változik, hanem nyerés/vereség után igazít egy kicsit a rendszer. Ha nyerek, de 0/10 vagyok, ugyanannyit ad, és hasonlóképp ha vesztek, de 29/3 vagyok, ugyanannyit vesz el.
A KDA-ra ne nagyon stresszelj rá, nem killekre megy a meccs, hanem Nexusra (illetve egyéb objektívek is vannak, de a végső cél a Nexus). Ezt a hozott példád, a 6 wines feeder gold játékos is mutatja, aki lehet, hogy nem rendelkezett isten KDA-val, de lehet mondjuk sokat farmolt, splitpusholt, esetleg hozott valamit a csapatnak, amihez nem kell 22/0-nak lenni.
"A játékban túl nagy tényező a szerencse, és a meta, egyéni tudás különösebben nem szükséges"
Nem árt, ha szerencsés vagy, de szerintem nem ebben mérik. Az, hogy a meta fontos, igazából szerintem nem lényeges, minden kompetitív játékról elmondható, hogy bizonyos stratégiák erősebbek, mint mások.
Amiben viszont szerintem nagyot tévedsz, az az egyéni tudás fontossága. Hosszútávon ez az egyetlen állandó faktor, ami jelen lesz a játékaidban, így szinte biztosan merem állítani, hogy ez a legfontosabb, ezért ezt kell fejleszteni a legjobban.Szerintem az elohell dolog akkor alakul ki, amikor már egy kicsit eleged van a játékból, és ennek megfelelően valahol belül is elkezdesz úgy hozzáállni, hogy "ajj, megint azon fog eldőlni, kinek lesz nagyobb szerencséje a matchmakinggel". Van egy ismerősöm P5-ben, egy, aki G1-G5 között bárhol megtalálható egyik napról a másikra, és még egy, aki tegnap bukta el az első Silver 5 promóját. Mindahányan azt vallják, elohellben vannak Akkor most melyik az igazi?
Igazából személy szerint, csak azért, mert egy adott csapattársnak rossz meccse van, nem mondanám, hogy bronzos fogyatékosok. Szerintem veled is előfordult már, hogy nem úgy jött ki a lépés, ahogy akartad, ezáltal a statod sem Előfordul, mindenesetre személy szerint nagyon tudnám tanácsolni, hogy a rosszul teljesítő csapattársat ne bombázd missing pinggel, ne írkálj all chatre, hogy "gg better xy role wins", és úgy általában segíteni próbáld, nem kitiltelni a Föld felszínéről. Neked sem esne jól (gondolom az említett Nasusnak sem azt mondtátok, hogy mit tegyen/vegyen a Fiora ellen, esetleg többen rámentetek a Fiorára, csak közöltétek vele, hogy "stop feed" vagy hogy "play safe", ami valljuk be, nem túlságosan konkrét).
Összegezve, amit látok a posztjaidon, hogy eléggé ki vagy égve a játéktól, és személy szerint mindenképp tudnék javasolni egy pár napos szünetet. Hosszú még a season, biztos vagyok benne, hogy meg lesz októberig a kitűzött cél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest