Hirdetés
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistusik
tag
Egy kis panaszkodás ha nem bánjátok.
Tegnapi nap nyomtunk egy flexet. S4-B2 szint volt... de nálunk mindenki. Az enemyben már annyira nem. Igazából több kérdés is felmerül bennem a matchmakingel kapcsolatban amit eddig sem tartottam túlzottan jónak
Miért gondolja azt a Riot, hogy aki Solo/duoban Dia1 az még Flexben lehet gold 4?
Az oké hogy full premade volt... flex ez a lényege... DE egy Dia1 és egy bronzos miért lehet 1 csapatban premade? Miért engedélyezi azt, ha én Dia1 vagyok és a haverom Bronz* akkor mi mehetünk rankedet. Normálon nem érdekelne. Gyakoroljanak, funoljanak, tanítsa, vagy akármi. De Rankeden miért nem lehet max 1 div különbség?
kicsit elveszi az ember kedvét, amikor egy Dia1 játékos jön be ellened és kb megmozdulni sem tudsz, mert kijösz bázisról és hiába ismered azt a karaktert amivel játszik, olyan combót letol, hogy 1 sec alatt zsebre tesz, te meg csak pislogsz, mint hal a szatyorban, és keresed honnan kaptál ennyit, pedig ő egyedül volt, ti meg 3-an.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest