Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sennalacy

    aktív tag

    A hozzászólásokat olvasva elég kiábrándító a helyzet. Felmerült bennem hogy tv tunert kéne tenni a gépbe, mivel a full HD felbontású Tv-re érkező kábeltv-s kép elég gyatra minőségű, és elvileg vannak műholdakról fogható HD adások és idővel a földi sugárzás is beindul majd.
    A képlet nagyon egyszerű. Minél több Full HD-s adást szeretnék nézni a TV-n(sat, idővel földi), illetve ezt rögzíteni is ebben a minőségben, mpeg4-es tömörítéssel.
    Ahogy olvasgattam ilyen tudású hibrid tunerre az ég világon semmi esély. 1920x1080-as felbontás helyett itt 720x576 nál is örülhet az ember ha megy egyáltalán az is mpeg2-es tömörítéssel jó esetben.
    Régen az Atinak voltak AIW kártyái, lehetne most is tömörítésre a GPU-t használni, szerintem egy erősebb kártya talán megbírkózna vele. (persze ez csak tipp)
    Láttam digitális HD-s beltéri egységeket beépített merevlemezzel 60eFt körül, ami talán tudja a fent említett igényeket(legalábbis részben), de gondoltam egy kártyával ha gépbe teszem ahol van neki táp, merevlemez, szoftveres környezet, nem kell neki külső borítás, ledek, mifene.. akkor talán ki lehetne hozni 30 körül..
    Régebben hallottam valami 4000-es sorozatú mindentudó Leadtek tunerről ami majd érkezik és esetleg tud ilyesmit, gondolom még mindig nem ért ide, ha a kolléga is 3200-ast vett. Bocs, tényleg csak halvány lövésem van a témáról.. minden infónak tippnek örülnék. :R

    [ Szerkesztve ]

    Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés