Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Na ha így benne vgyunk, akkor egy másik kérdés. Végül is a videokártyáról akart szólni ez a topik: Azt már említettem, milyen magas az órajelezése ennek a kártyának, de hát a DDR Ram miatt van. Azt is említettem, hogy mennyire lehet túlhúzni. Most 200/340Mhz - en jár (mag/memória) és talán még többet is lehetne rajta húzni, persze minek ha így is visz mindent. Egyetlen problémát látok: a gyári, tehát a Leadtek által hozzáadott driverrel a Direct 3D beállításaok között lehetett válogatni, hogy mit jelöljek be ls mit nem. Miután az NVidia Detonatorát telepítettem (most a 22.80 - as Bétát), érezhetően megnőtt ugyan valamennyivel a teljesítmény, de mindenfajta beállítási lehetőség eltűnt a Direct 3D fülről, kivéve a Fog table emulációt!!! Nem mintha ez zavaró lenne, mindenesetre érdekes dolog. Vajon mitól lehet?
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Windows 11
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest