Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Bandit21
üzenetére
Nekem gond nélkül megy minden, igaz én nv-n vagyok, de radeonnál megint volt egy valagnyi lista, hogy mennyi nyűgje van és megint nem stabil mindenben. Amit fixáltak az előző párban az megint nem megy, játék nem indul egyáltalán (viszont valamelyik címeket most hozták helyre 2-3 hónap után, mert addig el se indult, talán a Falloutokat), rosszabb képi megjelenítés stbstb, igaz fps növekedés van most megint, mert azt hoztak az újjal. De tényleges tapasztalatom nincs, encoding meg AI miatt követem őket is, hátha egyszer azt a részét is kikalapálnák használhatóra.
Pl a korábban említett recésebb meg nem olyan szép éleket se tapasztaltam. Meg kell nézni eseménynaplóban, hogy mi okozza a crash-t vagy kilépést, mindent log-ol és onnan vissza lehet keresni az okát. Ezek csak ilyen megkerülések, de nem tényleges fixek, aztán később nem is emlékszünk rá és másban amiatt lesz majd gond, hogy ki lett lőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest