- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
nightshadow #24387 üzenetére
Megtalaltam, koszonom a segitseged!
-
vans?
őstag
válasz
nightshadow #24385 üzenetére
Koszi, en is lattam kozben, csak az a baj, hogy a nagyobbakhoz pl. edigitalban nincs kiirva ez a programozhato kikapcsolas, ami pedig fontos lenne. Viszoint nehezen tudom elkepzelni, hogy a kisebb modellben van, a nagyobbakban meg nincs...
-
vans?
őstag
sziasztok!
remelem jo helyre irok... nagymamamnak szeretnek tevet venni a kisszobajaba, hogy az agybol tudja nezni. eleg kozel lenne (az agy masik vegeben) a TV. gondolom ti nem ebben a kategoriaban mozogtok, de 50k korul valami kicsi LCD TV lenne jo szerintem, tudtok esetleg ajanlani valamit?
ja, es meg valami. van arra esely, hogy legyen valami elalvasos funkcio, vagy ez csak dragabb teveken van? tehat mondjuk kapcsoljon ki magatol ejfelkor, mivel ugye a nagyi elalszik a tv elott nyilvan.
koszi!
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest