Hirdetés
Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tv-t szeretnénk vásárolni otthonra a régi helyett, kettő között vacillálok az Lg lh5000 vs. Samu b650.
Mindkettő 37"-os mert nagyobb nem férne el a szekrénysor közé történő beiktatáskor.
A Samunak nem találtam az usb-s divx lejátszás formátumait.
Szerintetek ugyanazokat tudja mint az Lg?
Lehet hülyeséget kérdezek de a samuban a dvi audio input az ugye nem ér fel normál dvi csatival???
Dizájnra mindkettő bejön.
Még annyi, hogy a Trumotion meg Motion plus között van látható különbség szerintetek?
Kb. ennyi, amik számítanak.Előre is köszönöm!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Hali!
Én most tettem szert egy lg lh5000-re így csak ajánlani tudom az lg-t konkrétan ezt a típust.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz Draken #31751 üzenetére
Már feljebb linkeltem: hozzászólásomban vagy, amit a Tzoz ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz luciferk #31762 üzenetére
Nálam van csak azért kérdeztem mert biztosra akartam menni, hogy a digitalko-n nézed-e mert az "parasztvakítás". A gyártó honlapján kell nézni ott meg nincsen sajna.
-
anonymus89
addikt
válasz ricsik #31765 üzenetére
Hali!
Nekem az lg lh5000 van otthon. Első benyomásra nagyon szépen néz ki, mikor rátettük a talpára és bekapcsoltuk akkor aztán ámultam. Nagyon szép képe van a régi 25 éveshez képest. Sokkal élethűbb minden rajta a színekkel kapcsolatosan nekem a fekete az tényleg fekete. Amúgy UPC kábeles adásunk van de úgy gondolom nagyon szép.A betekintési szöge szerintem kiváló, bárhonnan nézem szinte tökéletesen adja vissza a képet. Kipróbáltam a médialejátszót is igaz csak egy avi-s fimmel plusz még gyorsan leszedtem egy mkv-s full hd-t. Mindkettőt tökéletesen vitte, de fullhd-t még nem láttam ekkora felbontásban azt kell hogy mondjam egyszerűen lenyűgöző. A képbeállításokkal kapcsolatban az előre beállított av módokat lehet állítani film közben de mást nem próbáltam pl.: háttérvilágítás, feliratos filmek stb.
A hangerő nagyon durva mert mindig szinte 15-n van és nem veszem feljebb csak ha zenét hallgatok. Még a pc-re nem kötöttem rá mert nincs olyan hosszú kábelem.
Csatoló kapcsán szinte megegyeznek kivéve a Dlna wireless cuccot, meg az ethernet aljzatot de nekem nincs se laptopom se wifis telefonom. A DTS-s hangokhoz meg nem tudok nagyon mit hozzászólni mert, amúgy sem volt sok időm tesztelni a tv-t mert vissza kellett jönnöm vizsgázni.
Nagyvonalakban ennyi.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Pontosítok egy kicsit csak majdnem full hd mert 1920x818-as volt. Nem tudom, hogy néz ki a samu b650 menüje és miket lehet állítani mert a boltokban nem próbáltam ki. Ha lett volna mind az electroworld-ben mind a media-ban akkor a samut vettük volna, de fontos volt az ingyenhitel így végül maradt az lg. Meg amúgyis azért nem volt 650-es mert nagyon drága lenne ha rendelnének kb 300.000-et mondtak a 37˝-osra.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Draken #31798 üzenetére
Szerintem már akkor az újabbat vedd a 40B550-t.
Jobbak a színei a fekete tényleg fekete, bevilágítás nem jellemző de a régebbi verzióknál igen.
Továbbá, ahogy tekk írta a divx és mkv-s vidók játszása is megoldható.
A 100hz ami az a656-os javára billentené, talán elhanyagolható.A te döntésed.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz cintula187 #32332 üzenetére
Az "A" széria az tavalyi, a "B" meg idei.
A te döntésed melyiket választod.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz bajtokarpi #32534 üzenetére
Hali!
Samsung 37B650 ennyi pénzből ez bőven belefér, anno én is azt akartam venni csak nem volt így maradt az Lg lh5000.
De nem bántam meg.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Esetleg még az LG 32LH3000 vagy Alex91 által javasolt Philips tv.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Dexar007 #32671 üzenetére
Ha egy kicsivel többet szánsz rá akkor Samuból 2009-es modellt szoktak ajánlani szvsz szerintem Samsung LE-37B530P vagy Lg LH4000.
Az A756-ost hol kapnád annyiért???[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Dexar007 #32677 üzenetére
Azért is kérdeztem mert kicsi kevesellem az argep.hu-n látottakhoz képest.
Továbbá nem akarlak elrémiszteni de voltak már botrányok a vateran- vásárlásból.
De ez az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Drizzt #32790 üzenetére
Hali!
Szerintem ha dlna-s tv-t akarsz a samu tökéletes arra a célra.
Amit tudok, a fekete az tényleg fekete, a 100hz szerintem igenis számít és szemkímélőbb.
Nos a upc-s sd adás fullhd-n szerintem egy kicsit ramaty, bár ez nálunk annak is betudható, hogy a kábelünk volt vagy 8 éves. Pénteken köttettük be a digitálisat és azt kell mondanom jóval szebb lett, élesebb kép valamint a színtelítettsége is nagyon jó lett.Bár nekünk úgy volt, hogy telefonáltak nem-e érdekelne a digitális ugyanis lejárt a hűség a tv, internet és telefon előfizetésről is. Így mivel újra megrendeltük mind3 szolgáltatást, olcsóbban adták a tv-t meg az internetet is.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Ati007 #32858 üzenetére
Láttam a b650-t is igaz nem sokszor, meg nem vagyok benne biztos, hogy volt-e mellette az lh 5000. Nem tudom te láttad-e úgy a kettőt egymás mellett, de lehet a 7000-hez képest jobb az 5000.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Szerintetek érdemes egy ilyen termékre beruházni, hogy 3,5" winyóról tudjak filmet játszani? (Lg lh3000-ről van szó)
Menne egyáltalán???Előre is köszi a segítséget!
-
anonymus89
addikt
Valaki tudna segíteni eme hozzászólásomban ja és bocsi lh5000 csak dinka vagyok.
-
anonymus89
addikt
válasz Luissimo #45295 üzenetére
Egy samsung 1T-t kötnék a tv-re viszont valahol olyat hallottam nem biztos, hogy felismeri.
A winyót eddig is e-sataról használtam és nem melegszik annyira, akár maradnék ennél is.
Külső rack-t meg olyat szeretnék, ami könnyen rakható össze, ezért gondoltam egy ilyenre mint házra.
Még van egy IDE-s winyóm is és azt is szeretném használnia tv-hez.
Nem tudom esetleg van-e valamilyen külső ház, amit javasolnál idehez és satahoz egyaránt jó lenne??[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Olvastam itt a tapasztalatok között, hogy már próbáltak többen 1TB-os belső winyót csatlakoztatni a tv-hez, kisebb nagyobb sikerrel. Lg lh5000-hez szeretnék csatlakoztatni egy 1TB-os samu winyót csak nem tudom érdemes-e beruházni egy külső rackre. A használati útmutatójában azt olvastam, hogy pl. 4 partíciónál nem lehet több, adatot csak FAT32 alatt lehet törölni, merevlemezt csak 1TB-ig kezel és még ilyen apróságok.
Szóval összefoglalva, aki próbált már Lg tv-khez valamilyen winyót csatlakoztatni attól szívesen veszem a tapasztalataikat.Előre is köszi!
-
anonymus89
addikt
Esetleg tudna valaki segíteni???
u.i: bocsi ha kicsit sürgetek
-
anonymus89
addikt
Senki sem használ külső házban 3,5"-os winyót a tv-jéhez???
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest