Hirdetés
Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Samsung - LE-37M86 típúsú tvről?
Illetve ebben az árkategóriában 200e Ft-ig milyen fullhds 37-es tvt ajánlanátok ?Előre is köszi a válaszokat.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
A Samsung LE40A786R2F készülékekről ki mit tud? Esetleg vmi tesztet tud vki linkelni? Jó lenne magyar , de ha az nincsen , akkor jöhet angol is ha van. Mpeg 4et tudja ez a készülék ?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
250-350k között milyen tvt ajánlanátok? 40-42 es méretben
Samsung és a Philips tvi érdekelnének elsősorban.Tvzésre, sokszor szgéppel összekötve (nem játék!!!) dvd dvdrip, ill hd filmek nézésére hsználnám. Nézegettem már mindent mindenhol, de nem nagyon értek hozzá, szal nem tom eldönteni hogy melyik lenne a legjobb választás ebben az árkategóriában. Valszeg mondjuk itt is 10en 10 fajtát fogtok mondani, de azért érdekelne. Meg arra lennék még ki váncsi hogy az input lag ( Samsung LE40A786) akkor is számít hogyha szgéppel összekötve csak filmezek, vagy az csak játéknál baj? nem fog-e a kikötött hang csúszni a képhez képest?
Illetve még lenne egy olyan kérdésem is, hogy ha vhol előfizetek majd digitális + hd adásra ott amit adnak set top boxot vagy hogy hívják, akkor az helyettesíti azt hogy nincs a tvben mpeg4es tuner ?Előre is köszi!
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz evitiguF #22648 üzenetére
Köszi! Így már azért más az összkép mint annál a szivárványosnál. Mindenesetre élőben kéne még megnézni. Ezt az ambilightot, úgy is lehet használni tvzés közben, hogy nem váltakoznak a szinek, hanem kiválasztok vmi szint, és folyamatosan az megy a háttérben ?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
-
Cha-b
senior tag
válasz bigdigit #22655 üzenetére
Rendben, csak most pl senki nem fikázott semmit.
300-350 között nézegetem a tvket. 40-42es meretben.
samsung 6-7-8as sorozat fér úgy naggyából bele.
philipsből csak a 7es sorozat, de azt meg trustedreviews szerint a samu 7-8as sorozata veri.
philips 9es sorozat kéne de az nagyon drága. Várok még 1 kicsit , de tuti nem megy le nagyon az ára. Remélem karácsony után rengeteg tv marad amit ki kell árusítani.Tudja vki hogy a Samsung LE-40A786 és Samsung LE-40A789 között mi a különbség? A káván kívül.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz bigdigit #22658 üzenetére
Hát igen, de sztném a legjobbat venni abból a keretből, amit a tvre szánok.
Az mit jelent , hogy egy tvben van egy analóg, és 1 digitális tuner is? lehet PIPelni tv-tv , és nem csak szgép-tv formában ? Illetve a 7es szériának magas az input laggja, az filmezés közben is számít vagy csak játéknál? Mert én egyáltalán nem játszom a mostani lcdmen sem, csak filmezek szgépen keresztül. Értem ezalatt hogy nem fog csúszni a hang a képhez képest? Sajna nem nagyon értek ezekhez.CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
42PFL9703D/10 és 42PFL9603D/10 között csak ezek a különbségek? :
Tökéletes színek, Többszínű, erőteljes telítettségű kijelző, ambilight.
55e ft a különbség a 2 között. Tökéletes színek, Többszínű, erőteljes telítettségű kijelző ezek nincsenek a 9603ban, sokkal rosszabb a képe emiatt mint a 9703nak ? és mivel nincs bennük 24p nem szaggatnak a blueray ill hd filmek a philipseken?CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
hdmi kábelt lehet otthon forrasztani ? be van csövezve a lakásom , hogy a kábelek ne látszódjanak , de valszeg hdmi csatival együtt nem lehet behúzni őket. Ha házilag nem is megoldható, akkor lehet házhozhívni vkit aki pénzért megcsinálná és olyan minőségű lesz mint amit egyben veszek?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Off:
de én szinte csak ebbe a topicba írogatok, ezért itt teszem fel a kérdést hátha tudtok rá választ. Nézegetem a házimozikat, és a philipseknél láttam olyanokat amik 2 hangfalból állnak (?) + 1 mélynyomó, és 5.1. Ez hogy lehetséges? tud olyan minőséget visszaadni mint egy normális 5.1es rendszer ? Mondjuk ha a tvnél vannak a hangfalak akkor a hátsó hangokat hogy hallom hátúlról? Vagy ez sose adja vissza ugyanazt mint 5 hangfal és 1 mélynyomó ?CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
-
Cha-b
senior tag
Az edigitalról garancia ügyben mit tudtok?
Illetve van vkinek a fórumról 42PES0001 es tvje ?
Erősen szemezgetek vele, és kiváncsi lennék a véleményekre attól/azoktól aki(k) ilyet használ(nak).CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz bigdigit #23724 üzenetére
szinte minden, egy kis beszámoló.
Esetleg ha tudna képeket csinálni róla stb.
+ még a 24p hiánya engem még mindig zavar, ha megveszem és akadni fognak esetleg a hd filmek akkor tuti szívrohamot kapok. (mondtad már a múltkor hogy nem akad, de sztném több helyről is hallani, mert ha már ennyi pénzt elköltök nem szeretnék melléfogni. )
nemrég írta vki hogy nezte vhol a tvt és vmi pocoknak nem stimmelt vmilye mintha vmi glória lenne körülötte, erre te írtad hogy vmi be volt kapcsolva vagy ki nem pontosan emléxem rá, hogy mi volt. (hogy tuti amiatt volt-e)
Illetve amit adnak hozzá falikonzolt mennyire megbízható, mert falra szeretném, és egy külföldi oldalon láttam komolyabb konzolt is adnak hozzá, nem csak ezt a vékony vmit. Nem fog -e az eltörni és leesni a tvm.CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Symbio #23728 üzenetére
Ok. Közben már megbizonyosodtam róla, felhivtam a boltot. Már csak az lenne a kérdésem, hogy él a philipsnél is ez a zero tolerancia pixelhiba esetén is mint a samsungnál? , hogy ha pixelhibás tvt kapok akkor 3 napon belül cserélik ? Mert én ettől félek a legjobban hogy pixelhibás lesz a tv amit veszek ahogy magam ismerem. Ha ilyen náluk nincs akkor marad a samu mert ott van ilyen.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
grrrrr elfogyott a 42pes0001 az edigitalban.
nembaj ugyis csak 3 hdmi volt rajta ami egy idő után keves lenne.CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Vki mondja már meg, hogy mi a különbség az LG 42SL8000 és az 42SL8500 között, mert én leírás szerint semmi különbséget nem láttam. Sztetek jó választás lenne vmelyik a kettő közül ? vagy ebben az árkategóriában van jobb 42 es tv? Mellesleg nem kamázom az lgket, de ez tűnik a legjobbnak 42ben ebben az árkategóriában nekem 260-300k között. Akinek lgje van megnyugtathatna (mert én eddig a Samsungokat és a philipseket nezegettem, ezt most láttam meg..) , hogy milyenek. (Menü kinézete-kezelhetősége ,képminőség , szgéppel összekötés, hd filmek nézése... stb). Előre is köszi a válaszokat!
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Peat76 #35401 üzenetére
Szia pont ez a másik amit nézegetek, viszont trustedreviewson ez az lg veri ezt a philipset képminőségben, ezért gondolkozom ezen is. Apámnak lgje van, nekem jelenleg samum, és a samu jobban bejön. Igaz hogy nem mai darab sem az ő lgje, sem az én samum, hátha az uj lgk már felveszik a versenyt a samukkal és philipsekkel, erre lennék kiváncsi.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
sztem az se programozható, csupán távvezérelhető.
[link]
Így néz ki egy programozható, bár nemtom milyen minőség, most ezt találtam. Ezen mondjuk beállítod hogy minden nap 24:00kor kapcsoljon le és minden nap 06:00kor kapcsoljon be. nemtom mikor fexel meg mikor kelsz... de a tvdet beallitod sleepre, elalszol es akkor kikapcsol majd 24kor a konnektor hiaba alszol el. bár nemtom hogy mennyire tesz jót a tvnek, ha standby alatt mindennap kikapcsol alóla a konnektor, nem értek hozzá.CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz guriga1234 #37848 üzenetére
Passz, majd vki elmagyarázza , mondjuk dabdab aki ért hozzá, de bírnia kell a tvt ha azért kérdezed, mert apukámnál hasonlóról megy a hősugárzó a fürdőszobában, amik kb 2 Kw-ot fogyasztanak tudomásom szerint, és így mindig bekapcsol mielött felkelne 15percel, és addigra be is fűt.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz guriga1234 #37857 üzenetére
Ok, én csak linkeltem neki egy programozhatót, de mint mondta neki a 15perces állitás jobban bejön, szal már lényegtelen.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.