Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
asimon78
csendes tag
Hello!
Nekem is ezt irta ki a STRONG conax modul, másnap cseréltem le erre a sárgára, de az hibás lehetett.
Amit olvastam, hogy ilyenkor érdemes kipróbálni:
a SMART kártyát 10-15 ször kihúzni, és ujra bedugni, hogy az érintkezőkről az esetleges oxidréteget leszedd, illetve volt, akinek papírlapot kellett tenni a kártya mögé, hogy jól érintkezzen. Ha nagyon nem megy, érdemes kicserélni 3 napon belül.. A mostani kártyámat csak be kellett dugni, és már ment is!
Remélem menni fog!
Üdv:
SIM -
asimon78
csendes tag
válasz ati888 #49780 üzenetére
Hello!
Igen, gyakorlatilag az az értelme, hogy nem kell a box, és jobb a minőség is. Nomeg nem fogyaszt plusz áramot a STB sem.
Nekem Digitális kábeltv-m van, tányérossal nem vagyok biztos, hogy működik (nem tudom milyen tuner kellene ahhoz)
Próbáld meg az anetnnával összekötni a TV-d, és keress digitális csatornára. Ha megtalál egy csomót, csak kiirja, hogy kodolt adás, akkor a TV tunere ok, csak dekódolni kell.
De ismét mondom, a tányéros dologhoz nem nagyon konyítok, szerintem ahhoz DVB-S tuner kellene, ami nagyon ritka...
Üdv:
SIM -
asimon78
csendes tag
válasz ati888 #49771 üzenetére
Hello!
Ebbe kell ugye átdugni a SMART cardot az STB-ből, és ugyanazokat a csatornákat tudod vele fogni, mint sz STB-vel, vagyis amire előfizetsz. Ilyen fronton csak 1 előnye lehet: A kódolatlan napokon jönnek a HD csatornák is. Bár ezek elég ritkák...
Nálam a T-Homenál legalábbis így van.
Üdv:
SIM -
asimon78
csendes tag
válasz ORCA58 #49765 üzenetére
Hello!
Igen,. ilyen van nekem. Amennyire tudom, minden saturn / MM más árért árulja.. A Pólus Centerben levőben 13,990 volt kb 1 hónapja. Nálam jól működik, egyszerüen csak be kell dugni, kártya át, és már jönnek is a csatornák. Csak az EPG-vel vannak kis problémáim, miszerint nem minden csatorna van meg rajta, de ezért kárpótol a szebb kép.
Ja, és én még akkor rákerestem a tv-vel a csatornákra mielőtt megvettem a kártyát, hogy biztos tudja-e a tv amit kell tuner ügyileg, mert úgy is megtalál mindent, csak kiírja, hogy kódolt csatorna.
Üdv:
SIM -
asimon78
csendes tag
válasz nightshadow #49759 üzenetére
Hello!
A T-Home is váltig állítja, hogy nem fog menni..
De tény, hogy én is úgy gondoltam, hogy próba-cseresznye, max eladom a modult, és nekem szerencsém volt. Ha neten rendelsz ilyen kártyát, és nem megy, akkor ugye x napon belül visszaküldheted, elállhatsz a vételi szándékodtól, és visszakapod a pénzt is.
Üdv:
SIM -
asimon78
csendes tag
válasz ORCA58 #49748 üzenetére
Hello!
A második link amit betettél, azt itt Magyarországon Strong Conax modulnak hívják, és többen használják T-Home digitális kábeltv-nél az STB kiváltására. Amennyire tudom, az UPC-nél is abszolut használható, Digitális Kábeltv-hez, persze ahhoz kell hogy a tv-ben legyen DVB-C tuner is, márha kábeltv-hez szeretnéd használni. Általában kapható MM-ban, és Saturn-ban is, én is ott vettem, de persze egy hibás darabot fogtam ki, igy másnap kicseréltem a másik fajtára (Sárga színű. márkáját nem tudom), azóta az STB-m a szekrényben van, és sokkal jobb a képminőség is(T-HOME).
Üdv:
SIM -
asimon78
csendes tag
Sziasztok!
TV választás előtt állóknak egy kis infó 8404-es Philipsről: Ha csak a DLNA miatt vennéd meg, akkor jó ha tudod, hogy csak DLNA 1.0 kompatibilis, és nem 1.5, tehát le tud játszani filmeket DLNA szerverről, de pl a Windows 7 PlayTo funkciója nem elérhető.
Ja, és 1080p-s filmeket nem tud lejátszani USB-ről sem, csak sd-t, esetleg néhány 720p-t, de néha már SD-nél is akad a lejátszás. Remélhetőleg erre hamarosan jön valami sw update, de jelen pillanatban érdemes ezt tudni. Én pl nem tudtam, de azért maximálisan meg vagyok elégedve a TV-vel, szerintem nagyon jó a képe, és most, hogy vettem hozzá egy CONAX CI CAM-t, már a T-home digitális adása is jön közvetléenüla tv-n, sokkal szebb képe van, mint az STB-vel volt.
Az enyémben még LG panel van, nagyon szép is, de Sharp-ot még nem láttam, azt nem tudom milyen...Üdv:
SIM
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest