Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
simi12345
tag
Szaisztok
nemrégiben szert tettem egy samsung le40b550-es tv-re.lehetséges valamilyen úton módon megoldást találni arra, hogy usb-n keresztül lejátszon filmeket is?
előre is köszi a választ -
simi12345
tag
sziasztok
szeretném a dts kódolású hd film hangját átkonvertálni, hogy hallható legyen a samu550-esen.kérdés
milyen progival
hol található
és mennyi időbe tellik egy ilyen átkonvertálás
(gondolom függ a hd film méretétől)
válaszokat előre is köszi -
simi12345
tag
bocsi ha érthetetlen voltam, azt nem mondtam hogy mindenképpen usb-n keresztül játszanám le a filmet és sokan azt mondták hogy igy nem játsza le a hangot, ha dts kódolású. Ezért volt a kérdés. És igen átalakítani szeretném laptopon a hangot, olyanná hogy hallható legyen. Ehhez kellene egy progi.
-
simi12345
tag
bocsi ha érthetetlen voltam, azt nem mondtam hogy mindenképpen usb-n keresztül játszanám le a filmet és sokan azt mondták hogy igy nem játsza le a hangot, ha dts kódolású. Ezért volt a kérdés. És igen átalakítani szeretném laptopon a hangot, olyanná hogy hallható legyen. Ehhez kellene egy progi.
-
simi12345
tag
-
simi12345
tag
Tegnap kötötték be nálam a Digit, egyszer végigkerestettem vele a csatornákat, Analóg-Digitál, megtalált 65 digitális és 65 analógot, köztük az analóg HBO-val, amit nem kértem.
Az EPG tökéletesen működik minden digitális csatornánál, pl most éppen viasat3 new york-i helyszínelők, mindent mutat, leírást, mikor kezdődött, meddig tart, és az óra is pontos.
CSak gondoltam beírom nektek, mert sokatoknál nem működik, nálam meg minden fasza.
Samsung b550
ha valamilyen beállítás érdekel valakit kérdezzen nyugodtan
üdv -
simi12345
tag
válasz olahjana #45893 üzenetére
Hali. A vinyó rádugásától számítva mennyit vártál hogy feljöjjön a mediaplay? Mert ha rádugtad és egyből megnyomtad a media gombot akkor lehet hogymég nem olvasta be a tv. Én kérdeztem itt valakitől és neki 25 mp volt mire beolvasta az 500Gb-os vinyóját majd 450Gb-nyi adattal. Nekem 320-as van és kb 10 mp alatt ugrik fel a mediaplay. Viszont ha egyböl megnyomom a media gombot akkor azt irja a tv hogy nincs csatlakoztatva semmi. lehet hogy egy kicsit várnod kéne. Ha nem olvassa igy sem akkor nem tudom mi lehet.
-
simi12345
tag
válasz hedgehog01 #46327 üzenetére
hali szerintem az a gond hogy nem stimmel mégsem a feliratod. nekem is így volt de azért mert leszedtem a lostot 720p-ben hdban. és a divx-es verziohoz volt csak felirat. átneveztem hogy egyforma legyen az mkv és a srt de elcsuszkált a felirat a tv-n lejátszva
-
simi12345
tag
válasz Bandus99 #46733 üzenetére
EZT KÉRDEZTEM E-MAIL-BEN A SAMSUNGTÓL:
Tisztel Samsung!
szeretném megkérdezni, hogy fennt nevezett tv-hez (B550) , mekkora külső merevlemez vásárolható, amit felismer a tv usb csatlakozója?EZT A VÁLASZT KAPTAM:
Az Ön által említett készüléknek nincsen korlátozva a merevlemez befogadó kapacitása, 1 TB merevlemezzel is teszteltük , működik
EZÉRT VETTEM EGY 320 GB-OS VINYÓT( NINCS KÜLSŐ TÁPJA) ÉS GOND NÉLKÜL MŰKÖDIK AZÓTA IS!!!
PRÓBÁLTAM KOLLÉGÁM 1 GB- OS SIEMENS KÜLSŐ TÁPOSÁT, ÉS AZT IS FELISMERTE, CSAK KICSIT TOVÁBB TARTOTT MÍG BEOLVASTA A TV MERT TELE VOLT FILMEKKEL. -
simi12345
tag
válasz guriga1234 #46812 üzenetére
jolvan na mobilrol pötyögök azért volt
-
simi12345
tag
válasz TeChNoRby #46901 üzenetére
vedd meg bármelyiket. a diginél bárhol is laksz ingyen kapod a 60 digitális csatornát 2900 ft-ért + kapsz analog hbo-t is. ha nem kéred akkor is. és ha beállitotta a tv az analog csatikat is akkor fogod rájuk aztmondani,hogy ha lehet EZT NEM KÖSZI, mert rá sem fogsz kapcsolni egyik analogra sem.annyira jó a digitális. digisport HD- pedig isteni majd nézz meg rajta élöben egy focimeccset.
-
simi12345
tag
40591-es hsz. abbol lehet tanulni. anno asszem Te is ott ültél az iskolapadban, velem együtt
-
simi12345
tag
válasz CHIPman #47049 üzenetére
vegyel samu le32b550 - est. azt megtudod birizgalni hogy lejatsza az mkv/divx-et. vagy 650-est amit nem kell megbirizgalni es lejatsza amit szeretnel. dvd-t egyik sem fogja. vagy vegyel lg ..... passz. azt is megkell birizgalni hogy lejatsza a videokat. csak azt kerdezd mastol mert nekem samu van es nem tudom hogy kell.
-
simi12345
tag
válasz GBogyó #47616 üzenetére
munkatársam lg lh2000- lcd-tv.
elvileg az usb csak frissítésre jó, gyárilag, DE
kihívta házhoz a szervízest, megmondta neki, hogy csak be szeretne lépni a szerviz menübe, hogy bekapcsolja a divx-mkv-mp3-picture lejátszást, és a szervízes a saját távirányítójával be is lépett és átállította neki. (mert neki egy kicsit más a távirányítója)
így nem kellett neki átállítania semmilyen firmwire-t
Sőt a htc-telóján volt valami progi amivel felvette a szerviztávirányító infrajelét, vagy mit, és most már ő is tudja ezt a funkciót ,csak a telón keresztül.
-
simi12345
tag
hi
összekötöttem a b550 tévémet a laptopommal, pc módban, de csak a laptopon levő háttér látszik, semmi más a tv kijelzőjén.valami ötlet erre?
előre is köszi
-
simi12345
tag
válasz runner 125 #47715 üzenetére
köszi csak összehoztam valahogy, azt nem lehet sehogy összehozni, hogy lássam normaálisan az egész asztalt, egyből, ne csak így , hogy áthúzom.?
-
simi12345
tag
válasz foglaltnev #48576 üzenetére
hi. én gugliban rákerestem hogy" pendrive ntfs" és kidobott egy pár megoldást. és sikerült is. nem volt bonyolult csak keress rá
-
simi12345
tag
válasz foglaltnev #48576 üzenetére
209.85.129.132/search?q=cache:Z8o7WR77uGMJ:techline.hu/tudastar/20080722_usb_kulcs_ntfs.aspx+usb+pendrive+formatt%C3%A1l%C3%A1sa+ntfs&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_hu
itt van a megoldás a pendrivodra én is igy csinaltam
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- GTA V
- Gitáros topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest