Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
Aktív témák
-
zack
nagyúr
"érdemes-e 3D-s tévét venni 42-es méretben?"
Hogy mennyire érdemes, majd ki fog derülni. Az biztos, hogy nem lesz ilyen méret még jó darabig, majd esetleg év végén.
Ami elérhető lesz májustól az a Pana 46" 3D tv-je, ami átszámítva 700k lesz. Se kissebb se nagyobb nem lesz egyelőre információim szerint. Lesz hozzá 3D rendszerű Pana BluRay lejátszó is 140k-ért.
Már most arról írnak, hogy szédülést és hányingert okoz sokaknál a 3D technológia, szóval közel sem biztos, hogy annyira el fog terjedni, mint amennyire várják.
Esetleg 1-2 fanatikus majd megveszi, persze mielőtt leülne filmet nézni, hánytató vödröt ő is be fogja készíteni.Egyébként én a Samsung-ot választanám. Jól fog jönni az a +4 col, és annyival nem jár előrébb a LED-es technológia.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Ares_lovag
tag
Szerintem 3D-re inkább projector.
Mekkora távolságból nézed? És mit? Mert ha analóg adást nézel akkor képátló*4 ha HD/FUL HD akkor meg * 3 a képátló. Ajánlás szerint 1.7M.
Mindenképpen kórea a nyerő?
3D esetén meg szerintem *2.
[ Szerkesztve ]
"Szép nap ez a halálra." -Az ész korszaka végetért, ez már a bírkák kora. beee-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest