- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz
Scoobyka #33338 üzenetére
+1 a b650-nek!
Van egy 46-s a halomban az agy labahoz tolva. kb masfel honapot toltottem kulfoldi forumok olvasasaval aztan mentem korbe par markaboltot, mert pont e ket tv kozott alltam, es idovel egyertelmuen a Samu jott ki gyoztesnek.
Nem sorolom az elonyoket , Scoobyka javareszt megtette. Megjegyzem, mondjuk ez szubjektiv, en semmit nem tudnek kezdeni egy feher tv-vel, egyszeruen kiesik a szobabol, nem lenne hozza butorom se.Miert van az hogy egy lcd tv-s topikban a hsz-ek 60% arrol szol, hogy a szaros laptopom, szamitogepem hogy a rakba kossem ra a tv-re, ennyire noobok az emberek??? Van itt is ph-n topik, van a vidkaritoknak is van topikja ott is megkapod a valszt, miert itt kell ezt kitargyalni, mar marhara !
Aktív témák
Hirdetés
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest